PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 27 Mei 2009

pagi yg cerahh

Pagi ni Umi masuK lambat, uMi pi hantar aDik umI uDe p interbiu kat Zetro bangUnan.. erm interViu ni ada ceriTA yg tersAnGAt memBuat uMi kelAm kaBut, n haru biru gak la.. ActuallY uDe duk JohoR n Keje kat Johor.. SuraT interbiu ni saMpai semAlam n mak Umi yg amIk n buKAkan utK uDe coz ude tak duk denGAn mak.. so, bile baca tang tempat kat kL kene interbiu mak tak ok jeks.. Tapi bilE keNe taNg tarikH dan MAsa nyer Mak ai.. surat samPAi 12.00tengahari pada 26.05.09 tapi interbiu nyer kul 8.30pagi pada 26.05.09. Terus mAk caLL umI tanYa camne.. naSib baik la uMi ni ada tergerAk haTi naK caLL so Umi caLL la Kem PertahAnan tanYA... sape yg keje saNE leh rekemen kan adIks uMi nI??..hahaha




AdAlah pUan ni jawAB "erM daTAng je esok ditempat dan masa yg saMA sePErti disuraT. tempAt interbiu kat ne?"



Umi JawaB.."alamAK saYA taK inGAt taDi, actuaLLy surat saMpaI jOhor saYA di blabla"

Puan JawaB "ok, adik AwaK ada Kat maNa??"

Umi JawaB "Johor.."

Puan JawaB " macam nada tercenGAng erm, jauh nyer.. kuantan pun ada gak, dekaT tak ke KuanTan.."

Umi JawaB " uiK dalam hati umi tu Lagi JAuh erm.. better ke wangSA maJU lagI dekAt kot.. yela kalau ke kuantan nak tdo mana malam nanti

Puan JawaB " erm, k la, datang je esoK..

Umi caKAp "tq puaN jawaB.."

So denGan kelaM kaBUt mak suruH uDe ke KL.. uhhh haru sungguh, selalU kelAm kabu gini la.. susaH tul nak carI keje.. Aritu maSa oPis uMi panGgil interbiu baRU raMAi tul daTAng dari jaUH, ada yg mak aYAh datang sekaLI, adA yang dgn bayi memaSing, datNg darI jauh2 tp post tu utK 6 orG je.. yang daTAng nyer.. kesiAn gak la.. nak buaT camne KAn.. inIlah uJian AllaH, kene saBAr dan terUSkan usaHA..

Uik sekEjap je Ude keNE interbiu??? erm k la.. umi Nak balIK da Ni.. nnt saMbung lagi,...



noTa tecIK : gooD luck Ude..

6 comments:

Misz Mama@haslynda berkata...

"Puan Jawab" mcm best je name tu. Pandai umidanish bg name...hehehe.. good luck gak untuk ude.

[-suziey-] berkata...

waaa intebiu gomen..good luck ude..ummi pn keje gomen ke?

UmiDAnisH berkata...

>> miszmama
>> suziey

tu lah, goodluck for ude.. hehe.. puan jawab tu sebab tak ingat nama dia apa, kihkihkih.. umi keje jeke.. hehehe

mummYaeesh berkata...

kem pertahanan??mindef ke?? along weols pun kem pertahanan tp skang kat west sahara la so takleh tolong..hiks!

anyway goodluck gak kat ude!

UmiDAnisH berkata...

>> mummyaeesh..

TQ hope ude lucky la erk..

Putra Mama berkata...

kalo interview gomen sokmo gitu.. dah dkt nak interview br dpt surat.. die nak suh kite check online..