PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 5 Mei 2009

Penenang Jiwa di opis

Kalau banYak keje memang kekadang kita Leh stress, tension dan kekadang rasA nak Marah je kat oranG yang menGacau tak tentu paSAl, lebih2 lagi yang suka buaT laWak tah hape-hape tah asaL dIa baHAgia walAupun rasA caM nak disH sekali je guna pemBaris Umi yg gaNAs ni..ahaKs

TapI umi nI penYAbar orAngnYa hahaha... puji diri namPak.. umi lebiH suka Kalau umI letiH , tensiOn sbB baNYak kejE umI akAn duduK di meJA umi Yang seraBut dengAn baRAng2 yg umI tak reLa letaK pandanG ke desTop umi tenGok waJAh2 kesaYAngaN umI. MacaM2 gaya Ada si sHomeL shOmel cam uMi erK?? ekekeke uMI ni..

naH teNgokla apE yg umI teNGok rasA leGa je bilA umi raSA stress bekerJa











Tapi daLAm banYAk2 gaMbo gamBo yg iNIla yanG umI palIng suke leTAk kat destop uMi sBB umI raSa daNIsh caM babY modeL je.. Shomel giler caM umI ikikiki terUS umI rinDu kaT daNiSH, raSA cam Nak baLIk cepAt..


K La ni je unTuk ariNI.. LayAnz jele.. nak P tenGok daTO' HisHAm jaP.. taTA











5 comments:

MamaSiti berkata...

orang ngaco tue nak kasi uMiDaNISH ccalonkan dier untuk Raja Lawak Astro...hahhahha...

MamaSiti berkata...

Danish tengah tengok Abi kalau2 Abi UmiDanish tue terlebih had laju..hypppp...hihii..

UmiDAnisH berkata...

hihhi.. raja lawak ok lagi dari lawak cam lawat tak de kualiti, lagi sakit jiwa ini... oh tuhannn

[-suziey-] berkata...

aah comel comel:)

UmiDAnisH berkata...

ye ke tomei mamaaQeel, tomei lagi aQeel ni.. hikhikhik