PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 24 Mei 2009

Seiras WajaH

contest seiRas waJah
iraskah danISh dan uMi wahai ahli juRi..


Hiii.. ARINi umi nak cerita menGenai contest seiras wajaH yang telaH di anjurkan oleh UmmiabbIQis ni.. masa jejalan kat blog2 org laiN sume join contest ni, umI pun inGat2 nak tryla, kot la rezeki aNAk Umi Izz daNish... iras ke wajah umi dgn danish?? semua orang cakaP wajah daniSh tiada lanGsung rupa umi.. semua duplicate abi dia.. Tapi pada uMIkan, kalau tgk betul2 ada yg saMA cam uMI gak.. hehe.. seirasnyer tomei cam umi, kan kan kan????hhuhu..


ERmmm.. sebenarnya dah lama umi nak masuk contest ni, tapi umi try cari2 gambo danisH yg betul2 nampak iras umi, tapi sayangnya.. hanya yg ini je dapat umi tunJUkkan.. untUk jurI ummiabbiQis, hope diterIma lah penyeRtaan umi Ni.. sempaT lagiks tak erK, uMi nak joiN contest ni?? seBAb conTest ni beraKhir pada 31 mei 2009 ni..hope UmmiabbiQis teriMa lah erk..





susah tau umi nak buatkan danISh nampAk cam Muke Umi ni..

yg ni je le gambo yg umi rasa mata, hidung n mulut sama cam umi si danish shomel ni, hehehe


Nama anak : MuhammAd Izz DanIsH bin Hj Mohd RidzUAn

Tarikh melahirkannya : 12.12.2008

PersaMAAn kamI : PersaMAan kami adaLAh kami berdua suka sanGat2 tengOk dan saYAng pada orang yg sama iaitu AbI.. hehe.. eherm, eherm.. abi sila senyum lebar sikit yer betul tak Abi.. kami berdua sukA pakaI baJU yg saMA color.. suke SesaNGAt tau..
tp yg samanya kami berDuA ada taHi Lalat dia aTas kenIng. meMAng umi Ada daNISh pun aDA.. =)

Kenangan plg manis antara kamu dan si anak : KenaNgan palIng maniS anTAra kamI berdua adaLAh ketiKa kami sama2 berJuang untuk berTemu anTAra saTU dgN yg laiN.. saAt umI seLAmat berGelar umi dan daniSh seLAmaT bergeLAr aNAk umi.. itulaH kenanGAn paLIng terinDAh bUat umi.. rasa Ingin umi uLaNG saAt dan deTik itu.


shAhdu plak..hehehe.. erm, okla semua, doa2lah daNIsh boLE menaNg yerk.. kepAda
umMIaBBIQis jom piLIh uMIdaNIsh daniSh nak nYanyi sikit untuK Qis shomel tu.. 'pilihla danisH, jadi pemenaNg..' huhuhu Buat semUa peserTa laIN good Luck..




6 comments:

yantz-yeem berkata...

mmm...hampir2 nak sama gambar nie...tp nmpk cam x sama ehehehe...
dah beso danish nnti mesti sama la kot...wah nak masuk gaks le contest nie..

UmiDAnisH berkata...

memaNg pun, taPi uMi cbe jeLah, manaTahu tuaH... jom la kita join sesama.. =)

Yan berkata...

Noted!
Tp entry awak ni kite masukkan tuk 3rd intake ok..

thanx join

Misz Mama@haslynda berkata...

Umidanish kalau nak tengok danish ikut muke sape, leh try look a like meter. seronok tau! dah tak ingat link dia tp leh g kat miszmama punye blog kay!

UmiDAnisH berkata...

to mizsmama tq for cadangan... herm, leh cube nanti.. =)

UmiDAnisH berkata...

cik Yan, tq sebAb sinGgah blog uMi n thanks sbb terime penyertaan umi