PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 25 Mei 2009

to luvly maMAsITi..

saLAm.. entryni kutujukan buat mamasiti yg tenGAh sedIH.. cian diA, umi pun tak tahu nak tolong dia camne laGi.. nak Tahu semUA.. bloG mamasiti aka hidupharmoni telaH dilink kan menjadi bibble dokumen.. sedih sanGat dah umi tenGok mamasIti.. siApa bolEh toLong nak Buat camne..kenaPAla dioRang ni suke sanGat buat org lain pUnyer bermAsalaH, duLu uMI dah penAh kene sekaLI tp cume penyamRAn atas naMa uMI dan past comen ngaRut2 kat bLOg2 org lain.. tapI mamaSiti pun kesian jaDi begitU.. sabAr ye MAmasiTi.. maybe aDA raHmaT disebAlik seMua iNI..

erm.. mamasiTI janGAn sediH2 yerk.. uMI ada sesUatu nak tunJUk ni, senyuM2 tau.. seNyum lebAr2 tau.. hah mesti semua suspen ape kan? herm.. hihihi

kat bawaH ni...



hii mamaSiti, daNISh shomels nak poSing dgN baJu ni..


daaaa... shanteks kan baju Ni..

janGanla puJi sanGAt, maLU la danISh..


shuhhhhh... dgr tak mamasiTi ketAwa dgn sIti..

suke tak maMAsitI? hehehE, cute tak danISh paKai baJu hadIAh mamaSiti tu.. erM..apePun tQ yerk mamaSiti, laiN kalI belikaN laGi hadiAh utk izz.. hope lepAsni mamA sitI berTambaH semaNgat.. cHAiyok-cHaiyok-cHAiyok..



nota teciK : sayAng mamaSiti..muahhh dari daniSh





5 comments:

[-suziey-] berkata...

uish camne bole jadi camtu ek..ish takut gk nih,...huhu...comel nye danish..mata bulat:)

UmiDAnisH berkata...

tu la.. cian mamasiti, spe ada cadangan erk..danish memang suke bulatkan mata

maMaCt berkata...

tq Umidanish...heeeheeee..malunya mamasiti...hadiah biace-biace jer..mamasiti memang keciwa sangat..
tapi takper..nanti umidanish follow yang baru punya blog mamasiti yer..tq..

mummYaeesh berkata...

uiks bleh jd mcm tu ek.. tp klu weols nak masuk blog u pun ada benda nak kena approve dulu baru dia ke pg u!pasal 18sx gitew!

UmiDAnisH berkata...

mummYaeesh >>> erm tu la, cian mamact tu.. memacam skrg ni. erm, yg kne aprove dlu tu, tak tau la umi godek2 ape jd cenggitu, ahahahah...

mamacT >> tq shomels je danish..