PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 26 Mei 2009

Jalan2 beli food babY..

SemalAm, umi dgn Abi dan danisH kuar jap seBab nak caRi food baby utk daNiSh mutuk umI tu.. Erm kamI ke ManjaKu wanGsa Maju... rupeNya manjA ku sedaNG buaT wholesalE.. ye ke wholesale, kira gitula, sebb ada SalE kat Lua laGi tak silap uMi start 22 mei 2009 hinGGA 7 jun camtu kot.. tak pastilah, sorry le masa pilih baju tu, umI tayaNg2 la kat daniSh, amboi, bukan maIn senyUm lai, cam tetau je uMi nak belikAn untuK dia..

SampAi2 je Kat saNE, umI p tgk baraNg2 yg Ada kaT luAr manjAku.. Erm, ada baJU2 boleh tahAn mUrah nyer.. eRM abi katA amikla untuK daNish, so uMi carIlah yg seSuai, ingAtkan naKla cari yg lawO2 n banYak, rupeNya tak semPAt abI dah aJak maSuk dalaM manJA ku puLAk.. erm hasil shopPIng kat Luar uMI dapat la bebeRApa helAi baJU.. joms teNGok kaT bawAh.


ni je yg UmI dan piLIh untuk danISh





Pastu bile MasuK dalAm manJaku, uMi pilihla food babY untUk danisH, tak Lupe juga uMi beLi food container utk danISh pakAi..erM hasiLnya uMi daPAt benda2 ni.. Umi nak cuBekan daniSh nestum babY dulu samBil uMi buaT buBUr untUK daNish.. nestum tu, kalaU umI taK semPAt nak Buat bubur unTuk dia.. heheeh...




nak try kan danish makan yg ni dulu..


Pas shoPing tu kamI pun p le makan kat Pizza.. huhu ada plak yg celebrate bday n danIsh suke denGar laGu tu..K la kengkawaN.. layansszzz je le k..



3 comments:

mummYaeesh berkata...

comey nye sleeveless yg gmbar dino tu..i likeee!
skang ni mmg sume tmpt wat sale baju baby kot!

[-suziey-] berkata...

waa soping..tantek la baju tu...aah nestum n biskut kena ade..spare..

UmiDAnisH berkata...

hihihi, joms kite beramai2 ke manjaku wangsamaju..murah2 je baju tu..hahaha