PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 6 Mei 2009

SloGan Contest

ContesT umI ke dUA..


Jom bercontest klik gambar diatas


Minta maaf yer, bukan uMI tamaK nak join contest banYAk2 tp Umi saJA nak trY2.. kotla blog umi terpiLih salah satu contest, lai pun dgn contest2 ni umi leh dapat ramai member2 baru.. Nak promote kat kawan2 n pemBAca tentang blog and contest baru ni. Contest ni datanGnya dari http://narizan.blogspot.com/. Terima kasih kepada narizan.blogspot sebab menGAnjurkan contest yg uMi dapaT masyuk denGan muDah.. Jom Kita meramaI2kan diRI dengAn menYErtAi contest ini di http://narizan.blogspot.com/ . Bole jugA klik di http://lookmyeyes.mordpress.com/ untuk keteraNgan lanJut. Lagi ramaI lagi merIAh..hehe


Tarikh tutup penyertAan : 15 May 2009 /12.00 tgh

Jom tgk



klik gambar untu k link ke contest - tomeikan si aQil

Untuk melengkapKAn lagi peNyertaAn uMi pula kene lenGkapkaN slogan yg diBeri seperTi diBAwah ni.. Jom laYAnnnzz..

Blog ini adaLAh blog berkisahKan keluarga bahaGia yantz yang memiliki anak2 yang teramaT comeL dan pintaR2, mesti la seBAb ikuT tuAn blOg yg tomei dan BijaksaNA (ni bukan nAk bodek menang tau). Blog iNi banYak menGisaHkan teLAtaH anak2 keciL yg bIjak dan panDai berGaya depAn kameRa gitukk.. sukernyer tengok, tomei2 beLAka.. adUnan cerIta denGan ganBar yg diSertakAn sanGAt2 beRkesaN dihati pemBaca.. SusuNan yanG teraTur daN peNuh deNGan baHAn2 menArik memBuatkan sesiaPA saHAja tertariK untuK memBaca.. bLog iNI memAng menJadi baHAn ceriTa menAriK dan pelBagai kisah meNArik boleh dikonsi oleH pembaca.. Pandai betul yantz mengolah ceriTa menArik.. dan mereKa namPak seBuah keluArga yanG amaT baHAgia..

JenUh gak nak tuLis ayat2 ni, dahla umI tak panDAi meNgarang..Heheh.. pendek ke.. umi tak tau nak create apa tp umi try je..MengHarap saNGAt tu tidAklah seBAb adaT perTAndiNgaN ada yang menNAg dan Ada yang kecundaNG.. kalu uMi menaNG bermaknA rezeki daniShla tapi kalau sebalikNya umi kene usaHA lagila buaT yang terbaik unTuk dAnish betul taK?? Tapi kaLaU menaNg bestnyerrrrrrrrr..

Apalagi kawaN2, jomla kita meriahkan lagi blog kita denGan contest sicomel AQeL ni..

Untuk aQel shomeL janGan lupa piLih baBY daNish Tau seBAgai pemenANgnya.. Jom kita kenAl denGan danISh diBAwah..



hii abanG aQEl yg shomell.. saYA izz danisH..
salaM kenaL..
vote danish la..
hehe


ApepUn mari2 ibU2, baPAk2, kakaK2, abanG2 dan AdiK2 kita masuk slogan contest di http://narizan.blogspot.com atau http://lookmyeyes.mordpress.com/ Selamat maju jaYA


4 comments:

[-suziey-] berkata...

good luck danish:)

UmiDAnisH berkata...

tq mamaaQeel

yantz-yeem berkata...

ha camni lah....ok dgn ini penyertaan anda saya terima...tunggu keputusan nyer yuks...selamat berjaya!!!!

UmiDAnisH berkata...

tq cik yantz.. jgn luper undi danish tau