PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 24 Mei 2009

TgK babY mak LAng..

SemaLam p tgk baBY mak laNG dgn danISh.. bukan Main suka laGI daniSh namPak babY ADAkah danish sudaH inGinkan aDik?huhuhuh tomeI betuL gambo babY mak lang. senyum2 danish tgk bb.. suke umi tgk... erm tapi umi lupa nak amik gambo, kamera dah bawak da.. tapi bila da ramai2 tu sume lupa bagai.. herm.. nnt kalau ada gambo umi masukkan erk??

Em, pastu umi nak cite 1 cerita ni kisah danisH berCerita dgn penUh emosi.. hahaha.. seronok betul tgk dia bercerita.. umi rasa cam nak gigit2 jer..

video


macaM2 anak uMi ni, kadaNG2 bile penat, hilang penaT sbb dia suke senyum je.. ni la anugerah NYa.. umi rasa bersYUkur saNGAt2.. sape pahaM ape dia cerite, tolong explain kat umi siket.. huahuahua.. haha



3 comments:

mummYaeesh berkata...

hamboii besau nye mulut danis mengomel!hiks..
dia kata 'baba..lapa..baba..lapa"
da nak hujung tu dia mcm tension sbb tak dpt makan gak pastu dia ckp.. 'baba..tak payah'hahahahaah

UmiDAnisH berkata...

huahuahau.. pandai nyer dia teka.. tu la sekarang ni di suka ngomel cenggitu, pagi tadi bangun je tdo da ngomel cenggitu.. hihihih..

mamalieyna berkata...

ihiks..panjangnyer ngomel...bestnyer nengok.. :)..tp auntie pun tak paham la danish ckp pe :)