PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 4 Mei 2009

Umi dan geNg opis.. buaT progrAm 5S..

saLam semua, arini umi nak keNAlkan genG opIS umi saTu2.. masiNg2 bz buaT keje tapi umi curI2 amIk gamBO dioRg sebb nak kenalkaN kat semUa mana Tau ada yg kenAl. so ada gambo org memalu plak, ikikiki.. 5S tu sisih, sapu, susun, simpan dan selalu amal.. tak silap umI la.. adehhh lupe.. ikikiki.. laipun gotong roboh ni kamI jalaN kan seBab daTu' hishamUddiN nak Datang esok.. so...Umi malAs nak cite panJAng2 layannzz je le..


bzzzz...

poniNg banYAk keje


cool walaUpun bzzzz

bz n malu plak 2nd bos ni nak posing


umi Rajin menYisiH apa yg paTut


pn. lailati aka mamawafiQ giaT bergotnG royoNG



6 comments:

Tanpa Nama berkata...

cess..taruk la gambo mamawafiq senonoh cket..hampess,,,

[-suziey-] berkata...

waaaa 5s...dasat..jhehehe..nmpk cam mesra alam la ur colleague

MamaSiti berkata...

Rasanya postpone lagi tue dato' mahu ke JPA...huhuhu...

UmiDAnisH berkata...

ok ape gambo mamawafiq tu..ikikiki

UmiDAnisH berkata...

mesra alam la tu.. mamaaQeel

UmiDAnisH berkata...

dato' datang arini