PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 15 Jun 2009

award oh Tag


Yiiiiihaahh, dapat award... award daripada mamaCT.. Thank Q mamaCT... taPi tak adIlnya uMI kene TaG puLa seBab nak daPAtkan awaRd cun maMAct ni, uMi buat le jUgak.. Jom tgK ekkk..
1. Copy badge "BLOGGER AWARD FRIENDSHIP" di atas untuk diletakkan di blog anda.
done! (kat atas tu)
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
done! (kat atas nu... muahahaha)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda ditag).

1) sUKA babY exspecially.. Izz Danish

2) SUka nGadaP lapTop..
3) suka bunGA..

4) suka shoping2..

5) suka menYanyi? uhuks
6) suka muhasabah diri
7) suka tengok tv..hahahah..
8) suka tengOK n kaCAu abI

9) suka Umah yg bersih dan shantek2

10) suke makan

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
6) mamasiti umi nak kasik gakla award ni pada mamasiti.. bole ke?

k la, layanzzz je le..







6 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

baru letak kot nama pakcik nih...tadi tgk tak de pun...huhuhuh...

anyway TQ ye....i'll

UmiDAnisH berkata...

>>pakcikdot

uikkkk, umi letak dari semalam lai... hehe sila amik award n tag tu yer pakcik dot... huhuhu

dotblogspotdotkom berkata...

pakcik dah ambik..dah tepek kat dinding dapur..huuhuhu

[-suziey-] berkata...

uish seb bek xkena tag..ekekek:D
samala kita..suke baby ..especially of course anak sdiri kan..ekek:D

alizmiealya berkata...

ummi..byk tul award ye..
aliz pn byk lg utang tag ngn award ni..hihi..

UmiDAnisH berkata...

>>suzie
Taq ku yang haritupun mu tak berh lagikan, huhuhu

>>alizmiealya
Amikla award tu.. tapi ada percuma taG plak, kikiki