PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 11 September 2009

Cute Sleeping Baby Contest From Baiti



Yuhuuu.. Contest lagi.. kali ni contest untUk danish Pulak.. huhuhu, saje nak tambah cerita lagi.. sebab esok cuti lum tentu uMi semPat berBolg kat Umah. So, amik kesempatan yanG ada uNtuk join contest.. harap2 leh tambah kenaLAn. masa Jenjalan blog juga la ni Umi jumPa contest yang dianjurkan oleh Baiti , yang cantik dan baby sheena yang comel tu.. Jom tengok :


"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009


hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang

& 5 penerima saguhati istimewa


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. I AM


2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda - DONE


3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidoryang paling cute,chomel sekali... - DONE


4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendaklah dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan - DONE


5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU - DONE


6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali - DONE


7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life


8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..



NAMA BABY

Muhammad Izz Danish Bin Haji Mohd Ridzuan

BIRTH DATE

12 December 2008
(sehari sebelum Sheena lahir)

PLACE OF BIRTH

Al islam Specialist Medical Centre, Kg baru (a.k.a KBMC) Kuala Lumpur

NAMA IBU

umidanish


Memula uMi sampai kat blog Love My New Life ni, uMi nampak kelembutan tuan punyer blog kerana warna pilihannya yang sangat2 romantik.. betul tak Puan Baiti?? Selain tu ianya tenang dan tersusun rapi, sejuk mata memandang. Blog ni juga mempunyai tip dan ilmu yang boleh kita pelajari dan kongsi bersama. banyak pengetahuan berguna juga terkandung dalam blog ni. (jangan tak tahu, Umi ni jega silent reader ye madam baiti.. hihihi) Selain itu, umI ada terbaca kisah anaknya yang comel tu.. Sheena, betul2 umI suke tengok sheena yg cumiL tu. hehe..selain dari kisah family dan holiday dan dirinya sendiri.. Oklah, takleh nak komen banyak2 cukuplah dulu ni..


Apalagi kengkawan, jom kita beramai2 memeriahkan lagi contest anjuran madam baiti ni.. k.. chaiyokk kepada peserta lain.













2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee berkata...

salam terjah dear..huhuh..hhmm..ader tak complete satu jerkk my link kat bloglist u tak der..nnt tolong add erkk..tq dear for joining

UmiDAnisH berkata...

huhuuh.. tq,baiti for terjah..umah umi tengah renovate time ni, tu pasal tak lengkap lagi... nanti umi masukkan bloglist... tadi tak sempat..