PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 1 September 2009

OGOS

Okla, uMi da siAP jenJalan umaH kengKawan Lain, so Umi nak saMBung berceriTa laGI.. entrY kalI ni, taJuk dia KenaNGan Ogos 2009. Umi naK storY sikit cerIta Ogos.. berMUla daRi perpindahAn kawAn uMi laIla aka mamaWafiQ... MamaWafiQ ni kiRa bestpreind uMila kat oPis Umi.. kaMI jd KamcenG setat Umi duk dep ni bUlan 2 pas abis panTAng, mamaWafiq ni juGa yg banYAk ajAr uMI berBF dan menGumpulkan BF.. kalU tak memAng sesatla asYik minUM formUla.. Cian danISh.. Dan denGAn mamaWafiq ni la Umi staRt baLIk berBlogging.. mamaWafiq ni seorg yg sanGAt2 best dibUat kawaN.. ada je ceriTA menArik yg aKan kami kongsI.. ekekek espesiallY pasaL anAk.. Tapi dia da BertuKAr ke PutraJAya.. Umi doakaN dia berJaya dan baHAgia disana.


Okeh, yg boboi kat bawah yg tersenYum menampak barisan gigi yg cantik tu, sepUpu danIShla.. baru 2 tahUn tapi tendanG bola.. aicehhhh... kalaH org dewasa... memanG hebAt.. Umi shorkan dia masuK sek sukan sebab nampaK la dia berbakat sanGat2... dia denGAn danisH geng.. tapi danish baru pandaI kejar bola jek.. takpandai pun tendang lagi.. sepeu danish ni nama dia amIr Qais.. setahun lebih da pandai tendang bola.. kalau bola tu kene kita memang sakit sangat2la.. kira hebatla tendangan dia..



amIr Qais..


daNish pun namPak ada Gaya nak serupa tU.. ni le gambo uMi yg letih mengeJar Izz danISh.. adeHHH ini buDak suKa mengelilIngi uMah.. dah la Umah opah dia besar.. tak larat nak KejaR.. Tengok Gaya dia Tu ada NamPAk cam nak laRi laGi tu... hadehhh letih uMi nak oiii..




danISh bila ditaNGkap oleh Umi

Buka pose a ritu kami berbUka di umaH opaH aka iBu mertua ku di GomaBAk.. nak dijadikaN ceriTa.. budak danish ni, masa baru sampai.. malU2 kucing sopan jEk dia duk bebaIK.. bila da juMpa sepupu dia, huhhh amik le.. jenuh nak tangkap dia.. hihih... Pastu esoKnya kamI bershoppiNg di SOGO... beli le serba sikit bajU n suar jeans raya oPPPss lupa nak amIk gambo budak tecik ni.. dapatla sua 4 helai tshirt 3 helai.. sebenarNya uMi letih sanGAt2.. so gambo ni jele yg uMi dapAt amIk.. tgk 2 hero uMi ni...

ceh daNISh posiNg gitu, suke le tu.. cian abI..

Ermmm.. buat le muKa terkeJUt dia Tu..
Hehehe... itu jele dulu setakaT ni... bila danisH da pandai macam2 uMi pun naik pening, sebaB, kalau kita tak Bagi, dia pandai cari Abi supaya dia dapaT apa yg dia nak.. adeehhh












































2 comments:

Lailati Mohd berkata...

hehe..buruknya mukaku.!! muka nazlee hapi la i nak pindah tu..ces

[-suziey-] berkata...

ouh mamawafiq..emm xkenal lagi ni..bole la kenal pasni..hehehe..umangaih nampk tegap la sepupu danish tu..hehe