PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 11 September 2009

"My Glamour Picture Contest" From Reflisia

SAlam semua... Aduhai.. lama tak berblogging, jadi aRini umi lepaskan rindu semUA dengan cerIta hehehe... contest.. contest.. contest..selalunya umI join contest UnTuk danISh, kali ni umi nak join untuk diri uMi.. rasa macaM glemer plaK.. ekekeke..

Umi jumpa contest Ni ketikA umi berlegar2 dirumaH kawan2, uMi hanya sempat menjadi silent reader kat umah kengkawan.. hope korang sume seronok nak beraya ni erk.. SebenarnYa uMi sesaja je naK join contest ni sebab lama tak de cerita menarik, cerita banyak taPi uMi tak berkesempatan nak taiP.. So, joiN contest yang dianjurkan oleh Reflisia yang cantik menawan ni.. Harap2 bolehla uMi tamBah kenAlan kawan2 yg laiN..


Ok, Jom Kita liHat syaRAt2 contets ni :-

1. Terbuka kepada semua blogger

2. Anda diwajibkan menjadi Follower blog http://cincinmasmerah.blogspot.com/serta add link blog ini dalam blog list anda

3. Sila pastikan gambar (banner) di atas di sidebar blog anda and banner tersebut mestilah link kepada entry contest ini, gune link ni:
http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest.html

4. anda bleh buat entry "My Glamour Picture Contest" dengan memuatkan sekeping gambar anda yang paling glamour, nama anda dan ceritakan serba sedikit kenapa anda merasakan gambar anda itu glamour.

5. Pastikan di dalam entry anda ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):
link blog ini:
http://cincinmasmerah.blogspot.com/
link contest ini: http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest.html

6. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda pengesahan anda menyertai contest ini.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan photo anda yang paling glamour.

8. Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009. lama skit coz nak bagi peluang anda semua upload gambar glamour masa raya nanti..hehehhe

9. Hadiahnyer akan diberitahu next entry.Tungguuuuuuu...
P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.




Umi dok korek2 gambar2 uMi dan uMi terJumpa gambar Umi yang ni.. hhuhuhu

Nama : Alynn a.k.a Umi Danish

hehe, gambar ni dikatakan glemour kerana uMI ni tak pernaH ber make up, masa majlis pernikahan umi inilah wajah umI di make up seperti artis glemor jadi semua orang ternanTi2 wajah kesayangan hamba nI.."ish..ish..ish" dan hasilnyA.. bila pintu bilik umI dibuka... semua anak2 buah/sepupu yang kecil2 kata "wah, kakak cantik glamer macam artis.. huhuh, umI malu plak rasanya.. plak tu masa tu, sume nak tangkap gambar uMi dan memang nampak macam artis glemerla deNgan flash kamera yang tak berhenti2 mengelip2... hihihhi..Glemor gituw

Okla semua, uMi harap sume bergembira dan memeriahkan lagi contest anjuran reflisia ni.. Join tau.. jangan tak join.. and good Luck kepada peserta glemer yang lain.. chaiyokk!!














3 comments:

mamalieyna berkata...

memang glamour u..! g.luck! jelita + glamour tul bila dimake-up ek..! :)

zh-ena berkata...

cantiknya

UmiDAnisH berkata...

>> mamalieyna
Hehehehe, tQ for your wish.. glemer ke? hhehehe

>> zh-ena
terima kasih...