PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 1 September 2009

Jalan2 cari makan..

Salam semUA...

Arini uMi nak dalan2 umah kengkawan yg lama Umi tak jengah/sinGGah minum2 mane leh, kan pose hihih. Tunggu la yer kedatangan Umi danish... pas uMi jenGah2 disanA, jomla jenGah2 uMI di rumaH uMI yg kian sepi.. almaKlumlah org sibuk... cerita banyak terpenDam tapi nak luahkan tak berkesempatan.. heheh.. Ditambah pula danish Umi demam selesma... jadi duk bergolek dgn dia je le... Tapi danish Umi demam kali ni, asyik nak ngan abi dia jek... pening plak umi.. kalau nak nenen baru cari Umi... agaknya dia tau umI dia penat kot...




doakan danish sihat yer.. sebab nak makan ni..


sekarang ni dia da ok sikit dah... risau gak tgk dia selesma tu... hermmm...









k La... jemput datang yer rumAh Umi.. eh... rumah ni, hanya gambaran je tau




























3 comments:

Orked berkata...

ni rumah impian umidanish ke?

UmiDAnisH berkata...

>>Orked
heheeh, rumah impian umi ada dalam hati umi.. tu just iklan jek..

MaMaSiTi berkata...

wah..cantik gak design umah nie..hehehe..tak rugi umidanish letak iklan umah nie kat sini..huhuhu..