PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 3 September 2009

HadiaH tertangguh...

Salam semuA.. camne pose arini, ada Ok? uMi sakit perut plak arini, taktahu nape..hikhikhik.. ok... pepagi ni, uMi nak bercerita mengenai contest yang perNah uMi join dulu, yang dianjurkan oleH YantzYeem tengok kat sini. Sepatutnya hadiah yang umi dapat adalah photoshoot dan umi memang dah berangan macam2 nak amik gambar danish ketika danish da boleh duduk.. So bila tiba masanya, danish da pandai duduk... cik Yantz kita plak kemabukkan disebabkan pregnant nyer yang kedua, jadi hadiah yg dinanti2kan terpaksalah ditukarkan dengan hadiah lain iaitu satu keping 12" x 12" canvas print... walaupun uMi kesedihan kerana tidak dapat menikmati sesi photoshhot yg uMi angan2kan, tetaPi umI tetaP menerima hadiah yang diberikan dengan hati terbuKa keraNA umi meMahami masaLah orang mengandung ni memang macam2 ragamnya..

DAn bila Umi da sent gambar yang Umi ada2 untuk cik Yantz Print , sebenarnya malas nak pilih2 sangat gambar, so bagi je le.. takleh nak buat apa sebab anak ku memang cute pd mata ku =P terpaksa plak dibuat menjadi 12"x 8" kerana gamabar tu hanya bole print size tu..huhuhu... takpela, memang bukan rezeki danish untuk dapat yg terbaik, walau apap pun uMi bersyukur sangat2 sebab cik yantz masih sudi memberi hadiah memandangkan tarikh luput hadiah pun da dekat time tu..

Apepun cik Yantz TQ yer, cantik gambar tu.. nnt kalau free n da sihat ku nak shoot gak gambar danish dgn mu ok.. Hope sihat2 selalu dan selalula kuatkan hati untuk menempuhi alam 'mengandungan' mu itu..

Jom tengok hadiah danish kat bawah..

ermmmm ini la hadiahnya.. TQ untie Yantz nnt buat contest lagik tau..









7 comments:

mamalieyna berkata...

dpt adiah mmg best kan..tak kisah la adiah tu ape bendanye..kan3x..tahniah danish ye.. !

Ummi Salsabila berkata...

tahniah2..cantikla canvas tu...bestnyer if dpt sebijik.wat kenang2an kan?
mane nk dpt ek?

UmiDAnisH berkata...

>> mamalieyna
ha ah.. suke n best sangat2...

>>umisalsabila
boleh rujuk kat cik yantz kita.. dia yg beri hadiah tu sempena contest mencipta slogan, tak silap saya dia ada photo shop.. tryla tgk blog dia di http://narizan.blogspot.com/2009/05/pemenang-nya-adalah.html

yantz-yeem berkata...

huhuhu aku pown terkilan x dpt amik gambo danish...pe leh wat xde rejeki...nnti aku kasik ko diskaun baekkk punyer k!!!kalo ko masih berminta nak berposing-posingan maut ngan ankmu itew...

UmiDAnisH berkata...

>>Yantz..
Hikhikhik... tq, nnt ku cari waktu yg sesuai.. TQ bebanyak erk..

nza berkata...

salam, tahniah utk danish ye....
Best la hadiahnya..

[-suziey-] berkata...

huhu..mabuk ek skang..hmm syg xdpt photoshoot..xpela..kanvas tu pn tantek :)