PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 20 September 2009

Kad Raya Untuk Kawan2 Yang Follow Umi

Owh2 ada kad raya lah.., Kad raya ni umi cipta khas untUk semua kawan2 blogger.. sila ambil yer..


Sedar tak sedar Lagi beberapa hari kita nak beraya.. Jadi umi amik kesempatan ini untuk mengucapkan SelaMat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua umat islam dan kawan2 blogger uMi.. Diharap Raya Puasa tahun ini mengeratkan lagi tali persaudaraan antara kita sebagai umat islam.Huhhu... Bila balik kampung nanti, jangan lupa pandu kereta dengan berhati dan ingatlah semua insan yang tersayang.


Ada pesanan ringkas dibawah:


1. Jangan lupa pastikan kesalamatan dalam rumah telah dipastikan betul2 selamat, baru boleh ditinggalkan... Manalah tahu, terlupa tutup tingkap kang masuk pulak hamba2 yang tak diundang...


2. Pastikan kenderaan selamat untuk dibawa, p servis dulu sebelum jalan jaUh..


3. Dok kelam kabut masukkan barang2 dalam kete dan packing barang2 lain tu jangan pulak terpacking anak sdri.. pastikan mereka pun cukup bilangan, kang hilang sorang tak ke naya?? huhuhuh


4. Duit raya untuk anak2 kecil mesti disediakan, anggablah ia sedekah amal Jariah..


5. Pandu kereta dengan berHati, jangan lupa baca doa naIk kenderaan ye kawan2..


6. Akhir sekali, jangan lupa bermaaf2an... kalau da mohon maaf.. dan kalau da anggub2 tanda maaf...biarlah maaf tu seikhlas hati.. jangan nnt pastu ingat balik perkara2 lepas...


Okla.... Selamat hari raya..














8 comments:

Orked berkata...

umidanish kite amik kt yer. TQ.
TQ

selamat hari raya juga buat umidanish

ibu_umairah berkata...

bole amik ke nieee.........cantik sangat

UmiDAnisH berkata...

>>Orked,
Amikla, special untuk semua...

>>ibu_umairah
amikleee....jangan malu2... cantik erk? TQ

nza berkata...

chantiknya kad raye ummiDanish ni...TQ ye, kak nza dh ambik..

AlizMieAlya berkata...

>Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat UmiDanish n Family...
>Thanks fr kad raya yg sgt comey... :)

zh-ena berkata...

thanks umi akan ena tepek di blog ena nnti

ibu_umairah berkata...

ok tq so muchhh..kita dah amik!!!!

~selamat hari raya aidilfitri~

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu dapat kad raya.... oraik..TQ ummi..

salam aidilfitri juga utk kamu....