PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 2 September 2009

Serupa ke?

Hihihih.. ni uMi ada ceriTa mengimbas zaMan uMi menGandung duLu.. org kata masa mengandung kene rajin ngaji, mulut kene jaga begitu juga hati.. mata.. telinga.. semua2 la.. ada org kata nak anak comel tgk gambo baby2 yg comel2.. nak di jadikan cerita, memang umi suka ngaji lebih2 lagi surah2 yg berkaitan dgn org mengandung, macam surah mariam, surah yusoff, surah lukman dan macam2 lagi...ada satu tabiat umi umi suka sangat tengok2 gambar ni.. tak tahu kenapa, maybe 1 sebab ia cute dan baby boy.. umi mesti tengok kejap2 gambo ni.



lama da tak tengok sebab sekarang ni kan da ada baby sendiri, so tengOk gambar baby sdri je la.. mana ada masa nak tengok gambar baby lain. tapi tadi tergerak hati nak tengok gambar dalam folder ni so... umi klik la, terpandang wajah baby ni.. seakan2.. umi tgk gambar danish.. buka balik gambar tadi dan memang serupa, ada persamaan.. =)


Cube korang tengok kat bawah ni.. sama tak??




huuhuhu, tak tau le kalau umi yg terperasan.. tapi cube tengok tang mata, jambul, pipi bibir dan dagu... ada persamaan sikit kan?? k, la sume selamat berbuka petang ni.. makan jangan banyak2 k..




7 comments:

Mrs. Adz berkata...

memang ade seiras la..dulu daku pun suka nengok baby cute2 ni..nanti nak tengok balik la sama ke tak..hihi

mamalieyna berkata...

mmg nk sama la..kan3x..lebih kurang jek..betul tu..dulu kite pun camtu suka baca surah2 tu, dan tgk baby come2..sllu letak kt wallpaper komputer..tp gambo asek berubah2, takdo la nak iras si baby skrg ni kot sbb macam2 ghupe baby ada..hikhik..

MaMaSiTi berkata...

hehhee..samaler .. jambul , mulut...ekkeke...kembar!!!!

yantz-yeem berkata...

ha ah la sama le...seiras la...gambo baby nie ke yg ko tgk ms mengandungkan danish?tapi danish lagi encem la...sbb tu ank omputih x leh nak challenge...

UmiDAnisH berkata...

>>Mrs. Adz
Tengok balik pat, jgn tak tengok.. ekekekek...

>>mamalieyna
kat wallpaper umi letak gambo lain tau.. tapi umi suka tengok baby yg ni sebab apa tau, geram tengok pipi, dagu n mulut dia.. kejap2 umi tengok, ekekeke

>>mamasiti
huhuhu, kembar jauh... sorg kat luar negara, terpisah.. ecececechhh

>>Yantz
kihkihkih, danish encem ikut umi dia la tu, yihaaaa =P

Putra Mama berkata...

mmg seiras la... daku mst crk gambar bby comel jgk la lps ni tuk 2nd baby..

[-suziey-] berkata...

aah ade iras la..mmg tau..ape yg kita dok tgk hari2 masa peknen bole efek kt ank..hehehe