PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 24 April 2009

Business Cloth Diaper

CeriTA CD laGIKs???? BosaN daH ke??? heheehe.. jangan MAre..

Arini Umi naK tulis mengenai Cloth Diaper laGI. Umi baru je bergiat aktif daLAm jual Beli Cd since anak umI daNish Shomel memaKAi Cd. BukanNYa keranA nak Untung tapI tujuaN utaMA nak Berkempen kepada Ibu baPA supaYA hentikaN pakai dispo diaper yg Mudah Tapi memBAHAYAkan aNAk2.

Umi tahu masiH ramai Yang RAgu2 nak bertukar ke cloTh Diaper, sama macam UMi juga dulu Tapi umi berAni kan diri demI keseLAmatan dan KesihaTAn anak umI. Rajin???? erM.. rajin sangat Tu tidaKLa seBAb kalau Malas pun bajU2 babY pun kene basUH juga. So saMA je lagipuN guna meSin baSUh je. Umi praktikkAN, alHamduliLLah tiaDA yg susaH malah raSA seroNOk ketika MenyidaI dan meLipat Cd daNISH. seBAb berwarnA warni n kelemBUtan materialnYA pada umi sebagai pengguNA memanG berpuas Hatilah.. bukanlah umi nak promote product umi supaya laRIS dipasaraN tapi, kalau tak percaYa cubeLah sendiri. Erm... TengAH lipat2 tu terGerak hati naK ajaK kat kenGkawaN suruh pakAI cD gak.. ramai juGA yanG nak.. daripaDA menolong mereKA yg ReraMai tu, umi joiN jeLa jd penjuaL cD.. tu pun ataS keBEnaRAn AbidANIsh,so terciptalaH kedaI umi sendiri iaitu babyumisHop kat sini UMi ada CD lunatot jer.. Buat Masa Ni stok Yang tiNGGAl kat Umi adA daLAm 3 set untuk 10 jenis kale..


stok kale yg available..

KengkaWan, iBu2.. Umi2.. mak2..Mummy2, mamA2 jomlAh kita bertukaR ke clOTh diaper, biar la bersusaH sikit tapi pada umI tak susaH pun.. seroNOk ada La.. asaL kan seMUA tu untuK kebaiKAn baby.



Kat bawah ni umi TUnjukKAn stoK yanG baru samPAi utk bulan Ni hinGGA buLan depaN. Stok ni Umi memANg leTAk kaT kedaI umi di Baby UMI SHop. Saper2 Yang naK mengoder boleH la tenGOk kat babY umi Shop ni. tengAH promotiOn kat kedAi umi ni.. siApa cepaT dia punyer..


Ni je yang tinGGAl untuk di PamerKAn, laiN2 da sold out..

TengaH dok bace2 pasal entry2 baru yg ada di lunatots info, umi terbaca list reseller cD lunatot, tersenaraI la pulak shop umI.. wah, banGGa gitu..tahn perUt taKUt terbanG tinggi plaK sebaB perut masUk anGIn jd belon..hihih bukan banGGa sebab kedaI glemour tapi sbb Umi rasa puas Hati sebab dapat sama2 mengajak kauM 2 ibu ber Cd. kalau dapat ajak merekA bertukAr ke Cd, alangKah bahagianya rasa Hati tu, puaS saNgat sbb umi dapaT bantu baby2 terhinDAr dari bahaN chemical..Jom tgk infO Cd di lunatoTs sambIl2 jelIng kedaI babY umi shop tersenaraI di Lunatots



KepaDa suE empunYA lunatOTs.. triMA kaSIh proMOt kedaI umi yg baRu lagi berOPERasi.. semanGAt dah ni.. yelah ariTUkan glamour sbb ada Org menyaMAr jd Umi, la ni glamour sBB terList di lunatots plak kedaI umi..ahaks.. berMakna umi Ikhlas, ada HIkmahNYa.. Niat uMi bukaN untUk menJAtuhkAn sesIAPA dan Umi jugA sokong semUANYa.. kerana BERcd BAiK UNTUK aNK2 kita..

OklA semUa, kepada yg Telah BerCd tak KiralaH jenaMA apa sekalI pun, seLAmat berCD dan mogA usaHA kita MenyelAmatkaN anaK dan Bumi KiTA darI maSAlaH2 besaR ber jaya..

TahniaH pembelI Cd yg memIlih Cd dan melUpakaN Dispo.. Stok Cd lunatotskU telah terjual kepada

Puan Hariyati, Cyberjaya : 10 pcs

Puan Rosniza, Pandan INdah : 5 pcs

Puan Rosniza, PandaN inDAh: Add 10 pcs kemudian..

Puan Nurhamiza, Bandar Tasek Selatan : 5 Pcs

Puan Sharel SAlme, PutrajaYa : 5 pcs

Available 20 Cd lagi di BabyUmisHOP , cepat2 janGAn ketiNGGAlan denGAn promotion..


Tq U aLL n selamat berCD, lupakan dispo diaper (like lupakan yg lain..)

saLAm sayANg,

2 comments:

[-suziey-] berkata...

waaaa tantek2 sume cd tu...comel jek...good luck umidanish..smga bisnes bertambah maju...:)

UmiIzzDanish berkata...

hehehe.. Tq, jomla ber CD..