PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 26 April 2009

Baru buka hadiaH.. hahaha..

Harini ahaD.. umi nak cerita pasaL hadiah yg lama umi tak bukak2, bukan nak simpan wat pekasam ke hape tapi hadiaH2 ni sumenyer tersusun cantik dibilik daniSh.. daN bila susunaN bilik danIsh Umi uBah smlm, baruLa terpandanG n teriNgat nAk buka hadiaH2 ni.. LagipuN umi n aBI siBuk.. n memanDangkaN minGGU ni tiada Aktiviti dijalaNkan bersaMA aBi.. kami bertiGe buka HAdiaH bersaMA2..HadiaH2 ni Umi teriMa masa hari kelahiRAn DANish.. Terima KasIh kawAn2, kaKak2, aBAng2 adiK2..


hadiah keGEmAraN daNIsh..


Paling seronok Buat danisH adaLAh hadiaH darI seorG rakaN suamI ku iaitU Inspektor sahab.. eh. UnclE faIzal, dia ni polis.. heheh... dia n diana (wiFe) da baGi hadIah utK daNish sebuaH walker rocKEr.. bila Buka2 n siaP je PasAng, uMI letAkla danISh kat walKer ni.. bukaN main senYum lagI si danISh musYUk ni... di ciUmnYa, dan panDai pulaK teKAn button2 yg bermuzik..lebiH2 laGi bunyi caT.. waH sukenya daNISh..


mula2 malu2 gitu..


ecececehhh...

danisH gembira


tengOK tu..


raSa duLu, seDap ke tak..


sayang nyerrrr

Ape yg Umi suKA? Umi palIng suKA set babY kiKO darI kawAn abI jugak.. dalAM set tu aDa 1 Beg Baby KIko.. memANg berKEnaN saNGAtla benTUknya huhuu. Jimat umI tak PAyah nak beLI2 lagI buaT masA ni. Abi pun suKA sbb jimaT da BanYaK duiT poket dia.. uhuhuhu..

umI suka yg ni..

SebenaRnya beg ni datang satu set Baby Kiko dalam hemper.. memang comellah.. umi suka sanGat. Sbb bole isi mcm2 brg2 danish.. LepAs ni uMI gunA la begni utk trvel dgn danish or p shopping dgn dia ke..

Apepun uMI nak ucapkAN terimA kasiH kepaDA semUA yg datAng melawaT umi.. lebih2 laGI yg datanG denGAn hadiaH speciaL macaM ni..huhuhu lepas ni kaLAu adik danISh plak, bawaK yg lagi speCiaL yer, ahaKs.. huhuhuhu.. tunggu daNISh besar SIkitla..

4 comments:

donia83 berkata...

bb danish..abang wafiq nak pinjam boleh??nak bagi terus pon dialu-alukan..hihi..:P

Rizdalin berkata...

meh datang umah.. kita main2 sama... nakkkk??

mamamiera berkata...

aii lin c0meynye dia begaye dlm walker.. pndai lak dia main mende2 yg ade kat walker tu.. danish bape bln skrg ni?

UmiDAnisH berkata...

ohh mamamiera.. Tq.. hihihi, dia suka sangat dgn barang baru dia tu.. hihi.. danish baru 4 bln setengah. tp dia sgt kuat n rajin usaha.. hehehe