PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 9 April 2009

UmiE berBENGkel berSAMA DAniSH & aBI

Huhu.. Pada 27 hingga 29 Mac aritu, bos umi telah mengadakan bengkel untuk unit umi.. Dan paling tidak disangka-sangka umi dipilih jadi Urursetia yg tak setia langsunglah.. Kelam kabut umi waktu tu.. Yelah umikan tiada made jd kami (umi & abi danish) telah berkeputusan membawa danish bersama.. Yang jaga danish?? aBi la, sape lagi... huhuh.. Tapi abi teTAp COOL je maSA jaga daniSH kat rOOm.. UmI berulang alik lah ke biLIK uMI bila dapat signal daRI abI, hehe... TaPI umI bertuah ada daniSH sebb IzZ daNISh anak YG baik..


TeNGok tu LeNA je, aBI yg JaGA..hihi umi seNAng haTI la
BiLA raSA borinG melanDA dalaM diRI danISH sebenarnya yang borING adalah ABi daNIsh..hihi, danISH mintAK abi baWA jALAn2 sekiTAR ALPHA bangI.. cantikkan pemandanGAN ALPHA, banGI.. aDA sekali TU uMI joint sekaLI bila kerJA umI dah selosai.. hihih ni kat bawah ni, gamBAR2 kami erk untuk korang TENGok2..


aNAK aBI.. teNYUM..


abi..pokok ape kat sebelah tu erk??


aDA buRUNG coMEL KAT aTAS tu la, abi.. ahaKSs




aduh... ngantuks pLAk jd moDEL tamBAHAN ni..


kesiAN daniSH ku NGAntuks.. akHIRNYA setelah penat berpOSING.. patutLA buat muka MACAM garfield td..









4 comments:

MamaWafiq berkata...

haha..budak ngamuk2 kat ALPHA BANGI..hihi..jadik makanan nyamuk!!!yummy!!

MamaSiti berkata...

comel Umi & Abi

Rizdalin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rizdalin berkata...

uik..huhuuh.. comel cam danishkan???