PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 30 April 2009

Lagu dodoi Favourite DAnish

DAnsih budak musyuk yg tomei tu kalau da tido memaNg tidO lena sesangaT tapi bab Susu time dia teramAtla pekA. Umi nak berKOngsi penGAlamAn umi, mendodOiKAn danisH. Ada org kaTA seelok2nyA dodoikaN anak ketikA henDAk tidUr, ia akan merapaTkan lagi huBUngan AnaK dgn si Umi. Erm.. dansih memAng daRI uMi pantaNG lagi umI suka dodoIkan dengAn zikiR dan Lagu2 shaHdu pujiAn IllaHi. KalaU danisH menaNGis susaH hendaK tidUr ataU apa2 sekaLI pun biLa diA rasa tak seleSA tp bila denGAr lagu yg uMi DODoikan ini danIsH akan diam dan NAmpaK tenAng.



Lagu apA yg menJAdi pilihaN umI ketiKa mendodoiKan daNISh dan daNISh sukA? Erm.. biaR umi kongSIkan diSIni.. danISh sukA sanGAt biLa umi DodOIkan dia dengAn lagU I'tiraf, Raihan.. dia Akan mudaH teNAng dan leNA denGAn mudaH. apaTAh lagi bila Umi dan Abi diA saMA2 mendodoIkan daNISh, umi dodOI, abi usaPkan kePAla danisH.. lagi daNISh sukA, tenanG dan mudaH lenA tidurnYA.. Abi memANg sUka mengusaP kePAla daNish. daN daNIsh memAng mudaH leNA denGAn usapAn kepaLAnya ditambaH denGAn dodoian umInya.



Kat siNI umI tuLisKAn liriK laGU I'tiraf utk paHAman semUA. kot la ada Yang tak Kenal laGU I'tiraf tu hape...










Wahai Tuhan ku tak layak ke syurga Mu

Namun tak pula aku sanggup ke neraka Mu

Ampunkan dosa ku terimalah taubat ku

Sesungguhnya Engkaulah Pengampun dosa-dosa besar




(arabic verse)

Ila hilas tu lilfirdausi ahla

Wala aqwa alannaril jahim

Fahabblitau batau wafir zunubi

Fainnakarob firul zanbi azim




Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai

Dengan rahmat Mu ampunkan daku

Oh Tuhan ku

Wahai Tuhan selamatkan kami ini

Dari segala kejahatan dan kecelakaan

Kami takut kami harap kepada Mu

Suburkanlah cinta kami kepada Mu

Akulah hamba yang mengharap belas dari Mu



itulah lagU favorite danISh..









tgk daNIsh tdo.. tenangkan wajah dia??

4 comments:

[-suziey-] berkata...

aQeel pn suke lagu ni...sy tau lagu ni:)

UmiDAnisH berkata...

m3emang sejak hari pertama, nak tdo lin dodoikan lagu ni kat dansih.. leh la geng ngan aQeel nnt.. hihihih

jane berkata...

salam umidanish,

kalau tengok baby tidur kan tenang senang..........x jadi keja tengok depa tidur...!!

UmiDAnisH berkata...

uhuhuhu.. memang umi suka tgk dnaish tdo cam abidanish tdo..