PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 27 Mei 2010

GIVEaway pertama dari Zety

Klik pada gambar untuK selanJutnya..


Hahhaa.. nak join giveaway dari zetY ni .. mengubat hati yang sedih la konoN.. ekeekek.. korang2 jom joiN giveaway ni..senang sangat2.. Jom tengOk ape yg kene buaT..

1. jadi follower
2. buat satu entry simple je,just tepek gambo kaki maryam lepak kt laptop aku tu ..pastu teka ajelah kitorg sefamili nk g mane (BOLEH TEKA SAMPAI 2 DESTINASI AJE YE)
3. tinggalkan link korang kt komen n3 ni okeh ?


TARIKH TUTUP : 1 JUN 2010


Ok, uMI teka Zety sekeluarga p ;

1) langkawI
2) Tioman..

Hahaha.. yeye jek..hope betul la kan kan kan.. selamaT menCube.. SelamaT hari laHir for u zety.. =)


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



gif creator

2 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu... teka jangan tak teka.....

mama_umar_maryam berkata...

tq dear 4 joining in,hrp2 pic kaki maryam tu blhla ubati sedey sket2,he3,gudluck ;)