PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 25 Mei 2010

Wall Sticker..

hai semUA.. ariNi nak cite pasAl umi danISh menyemakkan dinding diruMah.. namPak kat tenet sume cantIk2 so teriNgin la nak tepeK kat dinding rumaH untUk nampak kelainan. Masa menampaL ni uMI bUat yg satU tu tiMe danISh da tdO yang saTu tu buat sama2 denGAn dia.. sungguh mencaBAr bila buat berDua denGAnnya..hahaha.. tu pasaL yang satU laGi uMI tamPAl time dia da tdO..ekekeke...

Jom laYAn haSIl seNI daNISh dan Umi danISh.. yang ni la yg teLAh ditokok tambaH oleH danISh kira ok la kan.. time ni, orang siBuk nak bergambar dia siBUk nak lalU denGAn basiKAl dia deNGAn haraPAn masUk daLAm bloG sekALi ekekeek...layan je LA..



kusyuk menanggalkan sisa wall sticker..

Nampak tu, dia pun mula la saje nak interprem sama..


Yang ni sah2 nak posing sekali ni..

Yang ni umi daNISh tampal ikut sukati uMI daniSh.. umidanISh ubaH keduduKAn bunGA supaya namPak lebIh tinggI kat atas tu sepatutnYA ada cermin tp seBAb lUm tebuk lubang, so umi danISh tampal la duLu sticker tu pasai da berzaman2 belinyer..hihih


Yang ni biasa2 je Umi tampal sukati gak,ekeke

Yang ni danish nak tunjuK kan yang bunGa tu cantik.. 'tekkkkkk.."


Kalau korang berminat bole je tanya cik moon utk sticker tu, memang berbaloi2..


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

14 comments:

Intan berkata...

Wahhh danish chantek lah dinding rmh danish...baik nya anak teruna sorang nie dok tlg ummi dia ye :D

mama tisya berkata...

cantik wall sticker tu...kt umh inlaw ada gk tp tisya suka plak kutil2

dotblogspotdotkom berkata...

kang ada plak x mo balik rmh sendiri... dok ralit tgk bunga.. huhuhuh

mamalieyna berkata...

cantik...eina ada keinginan gak tapi...yg dijumpai tak menepati citarasa la..herm..boleh try search online gk la camni..^_^

Ju@Lucky^Mummy berkata...

cantik nyer..

comel je

[-suziey-] berkata...

waaaa tantek..kita ade 2 lagi sticker xtampal..yg bunga tu cantik..tp kan dia lama2 merekah la..mcm dh ilang lekat dia..

UmiDAnisH berkata...

Intan:
hahaha.. tolong kacau adala..ekekek macih untie intan

UmiDAnisH berkata...

mamatisya:
sama la dgn danish..tangan dia ada je yg nak dibuat nyer

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
ada2 je pakcik dot ni.. yg suka bunga je ralit..yg tak suka bunga kene la ajak balik,ekekek

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
hihi, cari kat cik moon kalau ada sesuai..murah dan cecantik gak

UmiDAnisH berkata...

jue:
tQ jue.. hehe

UmiDAnisH berkata...

suziey:
hehe ada satu lagi umidanish simpan,tah bila n kat mana la umi nak tampal nnt erk..setakat ni semuanya melekat dgn sempurna dan tak merekah, memula tu umi lap dulu dgn air sabun kasi habuk kat dinding hilang n baru tampal tau suziey

tamansyurga_87 berkata...

cantik la..nak beli kat mn ye..hehe

UmiDAnisH berkata...

beli kat blog moon je dear