PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 19 Mei 2010

Jalan-jalan cari makan..

Pagi yg indah dikejutkan dengAn berita kelam kelibut.. 1 tmpt keje uMi yg besar ni takde internet... huhuhu,pulaknya bahagian uMi tinggaL umi soranG..bukan pakar tenet dan BUkan sape2.. tokei sebenar sedanG bercuti di bandung denGan isterI tersaYAng..

mulala menggelabah biLa pA dato' calling2 tanya tenet..tp alhamdulillah..sabar itu separuH iman dan usaha itu tangga kejayaan..cewah..ayat nak muntah..barula tenet ok balik..hahah..sungguh tak terro..nak kene jampi serapah dulu server ni baru elok balik,ekeke..

eh, ape kene mengena tajuK ngan cite tenet ni..ala tu selingan jela..ni yg sebenarnya.. sesi menayang gambar.. korang lapo p cari..hahaha


sikit je? ermmm.. ada koje plak.. tgk2 la dulu...kot la menu tengahari ni berubah nak camni..tp yg kat atas ni simple dimple jek..k la...
Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

[-suziey-] berkata...

perghhh layan sizzling mee..lazat!

Normaliza berkata...

sedapnyer..meleleh air liur. hehe