PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 13 Mei 2010

Tak siHat..

Umi daniSh terlalu sibuk dengan macam2 termasuk danish YAng tak berapa siHAt tapi da beransuR siHAt membuatkan umIdanish pulaK yang demaM...penat sanGAt kot..walhal cuti hampir seminggu umidanish amIk..

BanyAk benda nak pikIr,manYAk benda berlumBa2 dataNG berI aidea..seMuanYA umi bukUkan dan akaN dilaksanakan satu persatU..proJek apa?huhuhu..lum selesai taklehla bagitahU..uMidanish akan cube siapkan dalam tahuN ni..dan kalaula semuanYA berjalaN lancaR denGan izIn aLlah umi akAn umuMkan kat snI..

korang dOa2kanlaH yer moGa iMpian umidanish tercapaI.. teriMA kasIH buat aBI danish terchenta kerana dia uMI ada..kerana dia ada imPian Umi..

kla koranG,maaf kerana tiada apa untUk dikongsi,hanya sekadar menyapu sawanG yang makIN menutupI umah uMI yang diriNdui ini..

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

8 comments:

mamalieyna berkata...

waa ada misi rahsia! hehe..moga impian terlaksana! ^_^

get weel soon!

Ibu_Khalish berkata...

Salam singgah Umi Danish,
Semoga cepat sembuh hendaknya. Amin...

Ummi Aisyah berkata...

to ummiDanish..semoga cepat sembuh..n to Danish jangan nakal2 tau

[-suziey-] berkata...

get well soon umidanish..take care:)

UmiDAnisH berkata...

Suziey:
TQ dear... batuk ni ha kejap baik kejap datang..huhu

UmiDAnisH berkata...

Ibu khalish:
TQ doakan kita..

UmiDAnisH berkata...

Ummi Aisyah:
tengah proses membaikkan diri dari sakit la ni.. danish cam biasa la makin bijak makin fining umi dia..hehe

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
amin... mudah2an.. misi tersebut terlaksana..