PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 31 Mei 2010

SedihNya.. Tinggal kenAngan..

wAh sedihnya hariNi.. memang dari Siang takde mood nak apa2 dan malaM ni sedang menanti aBi pulang daRi maiN badminton,uMi terinGat handbag kesayanGAn uMI.. handbag tu adalah handbag hantaran uMI..

Tak ingat penah guna ke TAk taPi rasaNya macam penaH pakai SEKALI je kot..tah kenapA malam ni terinGAt pulak nak p tenGok bag tu konon nak bergaya ke opis la besok..buka la almaRI bag.. bila Umi cek, bag tu kelihatan lapuk dan merekaH2 uwaaa....... bag mahal camni ke hasilnya?

Ataukah butIk Guess jualaN kat KLCC tu jual barang tirUan??? Rege bag tu dekat RM Lima Rat... memaNG sedih sanGAt2 sebab bag tu hubbY yang piLihh masa kami sama2 shopping barang kat KLCC..

ApepUn, umi rasa cam dah tak percaYA sanGAt da kaT butik malaysia yanG jual barang brand2 ni..jangan2 diorg jUal barang bukan oRi.. tak pelaH tuhan adakan???korang pun hati2 la erk..

Erm.. ni la gambaR kenanGAn bag tu.. canTik sanGAt2..tp hanya kenangaN..


Umi akan simPan sebagai kenang2an... =(


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

nza berkata...

ttp beg leader mmg cam tu kalu lama2 disimpan..kalu sntiasa dipakai ok jerrr....umi simpan dlm kantung khas utk leader tak????

UmiDAnisH berkata...

masuk kantung specialla.. yg ori mestila dapat kantung dia..siap dgn biji benih sekali ekekeke.. takpela da takde rezeki..

UmiDAnisH berkata...

nza:
masuk kantung specialla.. yg ori mestila dapat kantung dia..siap dgn biji benih sekali ekekeke.. takpela da takde rezeki..

UmiDAnisH berkata...

nza:
masuk kantung specialla.. yg ori mestila dapat kantung dia..siap dgn biji benih sekali ekekeke.. takpela da takde rezeki..

[-suziey-] berkata...

la sygnya..nape xpaaki..brg kalau xpakai mmg akn jadi xelok..tp kita ni kadang brg elok tu yg syg nk pakai..huhu..kita sama kes..mmg camtu umi..moral dia..kalu syg brg tu pakai la selalu.jgn simpan:D