PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 27 Mei 2010

Tak de mood

harini harI khamis nan Shahdu.. takde mood nak update blog pasai tak de mood naK buat keje.. walaupuN esOk seMua seroNOk berCutI sebab lama wehh 3 ari tp uMi danISh rAsa taK best.. betui2 tak best..uwaaaa...

Bukan sebAb kene Jaga danISh tapI seBAb aBi danIsh takde 3 hari ke penanG... maKanya kamI berDua jelah p manDi koLam, p makAn.. p goleK2 atas KAtil.. p main beskal daniSh dan p tgk tv dan tdo.. hanyA berDua... uwaaaa..



danish pun tak de mood la uMi... huhuh


nasIb baIk uMI ada danish leh aJAk gadUhhh... leh aJAk berBual..leH aJak berJoggit dan leH tolong mengeMAs.. eh tolong ke ekekeke..

iNgat nak Ikut je abI tp seBAb kalau ikut pun seruPa cam tak ikut sebab terpeRap dalam bIlik, makannYa elOkla lepaK je kat umah, leh mengemas dan memasAk laUk kegemarn..ehehehe..

pesaNAn untUk abI yg akan berTolak maLAm ni.. bebeaIk tau saYAng.. kitoraNG akAn rindukan aBi selamA tiga harI.. muachhhh rindu abi..


daniSh teman uMi yer sayANg.. kitA main sama2..hikhikhik..


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

Ummi Aisyah berkata...

huhu...tumpang sediah gak..rasenya umminya yang over sedih kot, danish cam rilex jer ..:P