PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 24 Mei 2010

Jogging di tasek permaisuri..

PagI isNin yang Boring Umi daNish segar2kan Mata denGAn bercerIta kisah danISh berjOgging di taseK permaisuri.. janGAn taK caYA..


SunggUh, lenguH-lengUh lutut kami dibUat nYa.. cadanGnya bukan nak berJogging just jalaN2 amIk anGin je..tapI danISh da Buat kamI joggIng mengejarnYA yang eksited sungguh tengoK orang ramaI2 berlaRi..


AktivitI hari minggU memAng seroNok kalaU kita isiKan bersama keLuarga tersayAng.. apa lagi kalau ada sikecil bersama, tentu leBih meriaH.. haha, kalau daniSh ni.. mana tak meriaH..suara dia satu taseK denGar.. malaH ada puLak makcIk2 or kakak2 kat sitU yang melaYAn dia samBil berlAri, jenuH umi nak keJar.. naSib aBi tak kata round satU taseK kalaU tak.. mau pancit uMI seMAlam..wakakak..


jom layan gambar danisH..

itu saja utk kali ni, k la p wat keje sambil senyum2 gaji masyukk da..
Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



gif creator

5 comments:

yantz-yeem berkata...

alin nie la masa nya nak kuarkan peluh...aku duk la berazam nak pi jogging lps bersalin nie..konon nak sihat..tpi pikir2 balik..kang basan lencun dek peluh..pastu nak nyusu kan dini plak adeiii..nmpk gaya kna jadi tukang pemerhati lagi baik la...hahaha

mamalieyna berkata...

waah best aktiviti gini, kuarkan peluh ye danish..best ye dpt lari2, ngurat2..ups..hehe..auntie gurau je, mana leh ngurat2, kecik agi eh, org ngurat danish ada la kan..^_^

mamalieyna berkata...

waah best aktiviti gini, kuarkan peluh ye danish..best ye dpt lari2, ngurat2..ups..hehe..auntie gurau je, mana leh ngurat2, kecik agi eh, org ngurat danish ada la kan..^_^

UmiDAnisH berkata...

yantz...
alin kua peluh tak yah tunggu jogging kat umah pun berpeluh2 mengemas bagai..ekeeke

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna;
danish tak pandai nak ngurat2 lagi la...makcik2 n kakak2 kat situ yg ngurat danish...sampai abang2 or pakcik2 lain jeles ngan danish..lalala