PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 20 Mei 2010

sini situ sana siNI..

pagi Tadi haru suNgguh bila kenDeraan yang uMi naikI pancit ditengAh jalAn..huhu haru wooo..
Pastu kat oPis ni ada event plak da terlePAs saTU hal..inGatkan nak ke CIMB semuanYA terbengkalaI..aduhai.. sudahnYa uMI tek Buat aPa pun..

Tapi hati raSa sejUk panDanG waJAh si dia si jantung haTi..


gamBAr ni.. kat oPis Umi yang bersepAh..biaSala duk sebeLAh teknIkal..cengginila gamaKnya..


da bujanGAn da anaK umI ni.. makin besar makin cerdik makin cerdik makin macam-macam, makin macam2 makin pening umI nak melaYAn..sebab tak semua nya boleh ye sayang.. uMI tahu aNAk umi budaK bIjak tapI banYak benda yang perlU dipelajari dan Umi akAn bimbing daniSh perlahan-lahan supaYA menjadI anK yang cemerLAng daN soleh.. amIn..


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

Ummi Aisyah berkata...

anak penawar hati, tengah serabut2ngan keje tgk pic anak, sure jdi rileks balik ,kan?

mamalieyna berkata...

yee dh nampak bujangan la danish..be a good man ya! hehe..comel!

UmiDAnisH berkata...

Ummi Aisyah:
erm..memang mereka penwar duka dan lara.. =)

UmiDAnisH berkata...

Mamlieyna:
god boy la mamalieyna like arif kan??