PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 3 Mei 2011

Hadiah dan misteri hadiah


Assalamualaikum.. dan salam sejahtera...

Huhuhu, lama tak bersiaran kerana kesibukan dan harini pulak umidanish tak koje disebabkan kesihatan yang tidak mengizinkan termasuk sidanish sekali domam.. huu
huhu doakan kami sihat2 yer.. Alhamdulillah, hari ini hari terakhir GA umidanish dan nampaknya mendapat sambutan hangat dari kawan2.. dan ramai juga yang sudi follow blog umi yang tak seberapa ni.. kita juga saling kenal mengenali kan?? bole lah kita bertukar2 idea dan ilmu serba sikit walaupun tak banyak yang boleh dikongsikan.. insyaallah umidanish akan cube sedaya upaya untuk melawat laman korang yang mungkin lagi hebat dari umidanish..

Malamni akan umidanish kumpulkan semua peserta2 contest.. Setiap peserta akan diberi nombor dan nombor manakah yang bertuah, terpulang pada pakcik random kita.. umi harap tak de yang berkecil hati kalau tak terpilih sebab semuanya adalah rezeki masing2 dan kita cuma untuk berseronok2 yer..


Owh.. lupa umidanish nak bagitahu.. hadiah yang disediakan ada 5. Dalam 5 tu akan ada satu hadiah misteri.. yang ni memang takkan dapat kat mana2 la kan.. So, nanti bila da ada 5 pemenang bertuah tu, umidanish minta korang mencabut sendiri sampul masing2.. untuk mengetahui siapakah yang bertuah mendapat hadiah misteri.. Jeng3x...


Ok, ini adalah hadiah untuk 4 orang yang bertuah.. setiap seorang akan menerima satu (1) sahaja dan bukan sepasang yer hadiah diatas, ianya adalah limited dan jarang2 didapati d tupperware.... Hadiah Misteri??? nantikan entry2 selanjutnya..

So,kepada yang masih belum menyertai, sila-sila la menyertainya.. sape tahu ianya milik anda yang bertuah.. =)

Terima kasih kepada pihak Babyumishop Tupperware yang menaja hadiah..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

mama tisya berkata...

hrp2 bertuah..amin2

[-suziey-] berkata...

erkkk xpasan plak ade ga yek..ouh xde rezeki ku utk merebut tupperware comel tu..comel banget la umidanish..hehe..

Dayana AZ berkata...

comelnyeeee adiah tu , nak :) bawak msuk u hehe, doa2 :).

dayana tak sabar ni, nti klu da kua rsult, umi bgtau la dayana , selit je kat bhgn comments k,

kat www.herstoriie.com

thanks :D ! tkut terlepas pandang la umi :(

Nisa' Azman berkata...

wah, sgt lawa la tupperware limited edition nie!!! if sy brtuah utk dpt, mmg best la~~... XD