PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 5 Mei 2011

Siapa Bertuah??


Assalamualaikum wbt..

bz ke? korang buat apa erk? da makan pagi belum?? huhuh, umidanish da sarapan pagi2 tadi bawak bekal sdri, lebih bersih dan sihat..hehe..

Korang ternanti2 ke pemenang GA umi?? keputusan da ada ditangan, tapi umidanish belum lagi bole nak umumkan.. berdebar2 pulak rasanya.. pastu campur pening sikit sebab ramai plak request minta umum kan ikut time beliau free... hohoh, camne erk?


Umidanish minta maaf sebab tak dapat nak ikut semua permintaan korang dan umidanish harap korang memahami situasi umidanish yang sibuk juga.. so harini umidanish akan umumkan pemenang jam 2 petang nanti k.. korang cek tau..


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

YaNa YassiN berkata...

wah,.. menanti dengan penuh sabar,.. !!!

ibu MZW @ farah idayu berkata...

gudluck pada semua peserta..yg pasti saya tidak bertuah sbb miss GA nih..xoxxo~ sedih :( huhu~

zaidah berkata...

sama-samalah menunggu yer...

NOOR FATIN berkata...

saya tunggu. saya tunggu! hehe