PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 18 Januari 2011

aduhai bz nye umidanishhhhhhh

sekadar hiasan

Assalamualaikum.. korang............................. sori sangat2 tak sempat bergossip atau berkongsi ilmu.. semuanya kerana busy dan busy dan busy.. hinggakan pulang ke rumah pun lewat malam, tak pernah2 ku tinggalkan danish kerana balik lewat kerja...

Uwaaaa, sungguh tension rasanya, kerana ada plak "sampah yg kene umi vacummm"
dalam bahasa kasarnya, sapu najis org yg berak terabur.. takpelah.. sabar itu separuh dari iman..

Dan untuk semua peserta contest umidanish... hadiah korang telah umi pos tadi.. sori sangat2 sebab hanya td je yg sempat umi larikan diri ke pejabat opis, lagi satu memandangkan ada seorang peserta yang lewat submit add.. Umi terima email dia pada sabtu lepas.. kalau tak silap..

Umi tak sampai hati nak cancell nama dia utk menerima hadiah kerana kelewatan dia menghantar alamat bersebab tapi umi sampai hati buat korang tertunggu2 akan hadiah tersebut.. So harap2 dengan hadiah tak seberapa itu nnt korang happy2 erk.. kalau rajin, buat le entry sikit.. hihih...

Semalam tdo jam 1.30 pagi dan bangun seawal 5.30pagi... kira power ranger jugakla umi ni..huhu.. la ni biji mata rasa nak terkeluar dari kelopak mata kerana menahan sakit kepala..

k la korang, jumpa lagi...


terima la bunga sakura ehsan dari google.. eh, umah umidanish ada sepasu besar bunga sakura palsu.. hihihi(ada plak gossip2)

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

mamawafiQ berkata...

sila relaks ...ko selalu blk on time kan..kui2

UmiDAnisH berkata...

mamawafiQ;
ku selalu balik ontime pasal anak... camne sekali pun anak. kalau ikut kan hati nak je tinggalkan semut tu terkapai2 lemas dalam air..

[-suziey-] berkata...

wohooo...jgn jadi mcm dlm gbrtu ok..ekeke:D hmm kt pn bz gk..huhu..xpe dh free nnti kt bergossip2..hehe

dotblogspotdotkom berkata...

bz itu adalah salah satu motivasi diri... bagaimana kita blh mengawal xtvt.... huhuhuh