PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 5 Januari 2011

Aduhai danish

Salam semua.. sori la teramat bizi dan petang ni baru dapat buat entry, pagi2 td tengah syok2 sediakan sarapan pagi tetiba umidanish dikejutkan sesuatu.. korang penah ternampak iklan yg keluar budak kecik pakai bedak terabur kat muka mata dia bulat2 tu.. ha... si danish bile berdiri diam2 pepagi buta kat pintu masuk dapur.. bayangkan la camne umi time tu.. punya la terkejut, nasib baik tak bersilat.. hai anak.. siap umi danish wat toleh dua kali lagi.. rupanya memang anak ku danish.. hai danish.. nak apa pepagi ni sayang, umi nak wat sarapan kita ni.. (mengucap panjang umidaniSh..

film saka jentayu


eh, korang.. umidanish da umumkan pemenang kontest umi.. jom terjah di sini tah niah kepada semuanya..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

[-suziey-] berkata...

ha iklan ape? ish klu kita pn terkojut..ekekek:D

UmiDAnisH berkata...

suziey:
tau takpe..