PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 10 Januari 2011

Terima kasih en Nuffnang


Wah... ramainya tuan-tuan dan puan-puan yang sudi singgah blog umidanish.. dari luar negara pun ramai... hihih, giler prasan glemer la tu... idakla rasa gitu.. cume rasa nak publish cite en nuffnang plak petang ni.. jom layan gambar encik nuffnang..


Yang datang dari luar negara tu, macih banyak2 la erk.. nnt2 singgah la lagi, sebab korang2 ni la pembawa rezeki untuk umidanish... ok tata...

note: petang2 ni dgn cuaca sejuk seram je... eh ada ke sejuk seram.. seram sejuk la.. boring2 ni nak layan en nuffnang jap, tp terbuat entry terus plak.. hihih..

eh, korang nak dengar cerita product kecantikkan best tak?? nnt esok umidanish cerita erk..


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

3 comments:

AMMAR YASIR berkata...

Wah.. tingginya traffik.. tahniah-tahniah

mamalieyna berkata...

apa produk kecantikan yg best tu..nnti share sini eh..hehe..

dotblogspotdotkom berkata...

blh le belanja pakcik