PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 26 Januari 2011

Special dari Suziey dan mamawafiQ..



Harus umidanish taipkan disini sesuatu yang indahkan?? nak2 kenang2 dari blogger2 lain.. pada umi ianya sesuatu yg sangat2 indah untuk dikenang.. ingat tak hari tu, umidanish ada buat contest kad besday danish aritu.. dan tak sangka plak ada sorang kawan blogger umidanish yang rajin siap mengepos kad untuk danish..

TQ suziey.. ianya yang teristimewa untuk danish di hari lahirnya =)





Tq ibuaQeel.. danish suka sangat2..

Yang kat bawah ni dari mamawafiQ, dia balik dari bercuti and dia bagi umidanish FM yg cute sangat2 cam kat bawah ni.. Tq mamawafiQ.. i loike..


Pangkor FM dari mamawafiQ


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

Zaidah berkata...

bestnyer dapat hadiah...tahniah ummi...

UmiDAnisH berkata...

zaidah;
Tq Tq

[-suziey-] berkata...

haihhh susah2j e buat n3..huhu ..bz btl..sempat la singgah jap kt sini..

hope danish suka la yek..ummi nya pn bole guna mouse pad tu..ekekek:D

mamalieyna berkata...

waaaah suziey kreatf jugak ye...bertuah danish tau..congrate! ^_^