PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 25 Januari 2011

Hari Keluarga



Salam semua... korang bz ke? aduhai... umidanish tak dapat apdet pun blog kesayangan ni.. banyak nyer nak cerita tapi tak tercerita dek kebizian.. tapi minggu ni nak mulakan dengan cerita hari keluarga opis umidanish.. alhamdulillah.. dapatla kami2 yg tensen2 bz ni melepaskan penat lelah dan beramas ramasan, eh beramas mesra.. bersama keluarga dan ahli keluarga yang lain.. cume yg tak syok nyer, depa duk pilih Port Dickson je.. maybe sebab dekat sikit kot dengan rumah memasing.. takpela janji seronok.. hihih.. kitorg duduk kat Selesa Hotel Beach Resort, PD.. Yang lain2 ada yang duduk di Residence Desa.. Ada dua penginapan.. tak kisahla janji selesa yang amat dan bahagia.. hihih Jom layan bilik penginapan kitorg..

Abi bersantai jap kat koridor luar..


Tgk ni, si danish nak melayan tv..

ha... Penggemar telepon, ni le budak ni.. asal masuk hotel layan tepon


Abi cuci mata ke??


Selepas bosan dia pun merasmikan katil yang tadi cantik rapi..hihih, tenggelam dalam kain..

Tangkap budak ni jap ajak amik gambar, umidanish da bukak tudung, tu yg jd tak cun..kihkihkih

Anak tokei??


Okey, da melepak kat bilik.. kami turun utk join acara sukaneka tp sebenarnya tak join pun.. kami dok bersukan dengan si danish tecik.. waduh2 penat nak mengejarnya.. Jom layan dia punya gambar...

beri sokongan padu kepada para peserta sukaneka


Alamak, da masuk air pantai?? hahaha.. sila la layan je erk..




memang sangat berani, umi yang jerit tak bg dia kedalam sangat takut hanyut je.. da la ombak kuat time tu.. aduhai anakku..


dia tarik abi ajak ketengah lagi..

danish tanak naik da..hahah.. sila abai tudung umidanish yg tak match tu erk..


tak puas lagi..

malam tu, kami ada dinner.. tema balck n white.. sampai meja pun black n white ditaburi bungan kemboja putih... haha, pastinya kami anak beranak berwarna putih hitam putih.. hihih.. bayangkan umi danish hanya memakai bedak dan tidak berlipstik, pastinya macam hantu wajah ku yg pucat itu..hihih.. igtkan dinner di tempat yg suram2 so takla malu sangat nak bercantik2kan... tp alangkah malunya bila suasana yang sangat2 terang.. wohooo, umi malu nak kuar kereta, tp terpaksa jugak kuar.. aduiii




danish paling seronok.. tp takut la pulak bila dengar sound speaker lagu malam tu kuat giler..


tengok apa tu yang..

Danish dan hadiah dan umi..
Danish menang bagi kategori kanak2 lelaki paling bergaya dan hensem,. wakakak.. tak sangka palk dia menang walhal simple je dia tu, tp takpela tu namanya rezeki dak danish.. hehe


Pn Ratna and Family

danish membelek hadiah dia lagi

Seronok dapat hadiah

Keesokan harinya, selepas sarapan, diorg ada senam "robik" dan acara paling best adalah bola sepak pantai dan bola tampar.. umidanish tak main pun sebab dok jaga danish.. abi dia main bola sepak pantai.. so kami berdua la main hiiihi,tapi rezeki plak abidanish punya team menang tempat pertama dari 4 group.. jom layan gambar..


Juara2 bergambar bersama hadiah JUARA

"Apalagi, akekahla hadiah tu dengan segeranya"danish said


wahhh, danish amik yang paling best plak tu.. memang dia hantu kentang, apejenis kentang memang dia punya sorang jek..huhu


posing jap..


Nyum3...hihih


Ok, mesti korang penat nak layan cerita umidanish ni, nak2 tgk gambar2 yg tak cun diambil oleh umidanish sebab pakai kamera hp... huhu, cepatla ganti balik kamera ku wahai abidanish.. So, diatas kesetiaan korang, umidanish nak bg keychain cumil utk korang.. So kepada 3 pengkomen pertama yang bertuah, akan dapat keychain ni..

Sila beri komen dan ayat terakhir korang tulis "umidanish... nak la keychain tu utk saya sebab..." sila sambung ayat ok??






Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

Ummi Eisya berkata...

bestnye jalan...

umidanish... nak la keychain tu utk saya sebab nak letak kat beg susu eisya,comel lak tu..free lagi..sape tak nak..hihii

Cute MuM berkata...

seronoknya danish..menang hadiah lagi..

"umidanish... nak la keychain tu utk saya sebab minggu lepas pergi port dickson tak sempat nak beli.. hujan lebat...boleh tak?? hehe.."

Sha@Mama Tina berkata...

umidanish... nak la keychain tu utk saya sebab...saya memang suka dapat hadiah free!!

Huda berkata...

"umidanish... nak la keychain tu utk saya sebab..."

comel sangat, boleh sangkut kat beg my lil husna :)