PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 25 Januari 2011

Siapa bertuah dapat keychain Umidanish.. =)

Ok, terima kasih kepada semua pengkomen.. korang memang best.. tp sayangnya, umidanish ada 3 je keychain..so kepada yang bertuah tu sila la emailkan alamat anda di :

alynn_41181mr [at] yahoo [dot] com

yang bertuah tu ialah:
Ummi Eisya
Cute Mum
Sya@mamatina

dan kepada yang masih lagi belum bertuah, tunggu ye nnt umi adakan lagi untuk korang2...


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

eb ezrin2 berkata...

ala, nak jugak :)

u dh tgk ker n3 utk u tuh?

Lelord berkata...

wah bestnya mereka bertiga hehhe

Zaidah berkata...

zai nak jugak....bleh tak...

Sha@Mama Tina berkata...

Yahoo.. sukanya..saya dah email dah