PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 10 Januari 2011

Keputusan Anugerah Juara Lagu ke 25


Screen shot 2011 01 09 at 3.29.35 PM Keputusan Anugerah Juara Lagu 25, Ana Raffali Juara!

Hai korang da Tidur ke? umidanish tak lagi..tengah teman abI layan Juara Lagu.. lawak jugak la si FBI dgn 2 org lagi tu.. tapi ada jugak lawaknya tak menjadI..hahah.. Jom layan senarai lagu2 yang tercalon...

  • Hanyut – Audi Mok/Faizal Tahir/Faizal Tahir
  • Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Shahir AF8
  • Noktah Cinta – Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7
  • Drama King – Taja/Teja/Meet Uncle Hussain
  • Ku Ada Kamu – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Adira AF8
  • Cinta Sempurna – Yuna
  • Pelita – Loque/Loque/A.P.I
  • Berlari – Shazzy Ishak/Tomok
  • Sofea Jane – Iswandy/Sham/Black Mentor
  • Mencari Konklusi – Noh/Noh/Hujan
  • Selamat Malam – Audi Mok/Faizal Tahir
  • Ekstravaganza – Sam/Bunkface
  • Jahat – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Stacy
  • Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali
Nak sebut sikit pasal beberapa fashion artis yang menyanyi malam ni, ada plak yang umi perasan macam makhluk asing.. opsss, sori erk encik artis.. tapi umi tak kisahlakan janji korang bahagia.. kihkihkih...... (umidanish tak kisah sangat dengan artis2 sekarang ni)

x2 41777e8 Keputusan Anugerah Juara Lagu 25, Ana Raffali Juara!

x2 4178cf7 Keputusan Anugerah Juara Lagu 25, Ana Raffali Juara!

Sape agak2 korang yang menang??? Jom kita tgk sape yg menang...

Juara Lagu : Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali
Naib Juara : Drama King – Meet Uncle Hussain & Black
Tempat ketiga : Noktah Cinta – Hafiz
Persembahan terbaik : Hanyut – Faizal Tahir
Vokal terbaik : Noktah Cinta – Hafiz

Dulu masa bujang2 dapat gakla g tgk kat bukit jalil tu.. sekarang ni tgk danish jele yg best..heheheh

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments: