PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 3 Januari 2011

Selamat Tahun Baru..

Assalamualaikum, Selamat tahun baru dan selamat berkerja dan selamat menjalankan azam baru, huhuh berapa banyak azam da..

Ok, selama cuti2 tu, memang tak hapdet blog pun pasai umidanish tanak berkerja time cuti2 ni,
hihihi.. tp dalam hati giler rindu korang nak membaca celoteh korang dan nak membelek peserta2 contest umidanish.. wau.. walaupun tak ramai tp umidanish rasa seronok kerana ada yang betui2 gigih menyediakan yang terbaik utk contest tu.. dan paling best dengan iringan doa korang untuk danish..

Debar nak umumkan pemenang sebab semuanya terbaik dan ikhlas dari korang membuat kan umidanish rasa susah membuat keputusan tapi keputusan kene juga dibuat sebab kalah dan menang itulah adat sebenar contest dijalankan.. So, tunggu yer keputusan nya akan diumumkan segera.. Jom tengok di sini

p/s: kepada semua peserta contest yg tak lengkap, sila lengkapkan ye.. sebab ada yg memang sangat2 best tapi tak menjawab satu soalan.. hehe


Sudah penuh ke kaledar tahun ni punya??? Azam korang apa tahun ni? Azam umidanish telah tercapai 85% sahaja tahun lepas dan tahun 2011 ni kene lebih gigih dan berusaha lagi untuk memenuhi azam2 tambahan tahun ni, heheh.. banyak nyer azamku.. insyaallah dipermudahkan..

Okla korang, umidanish nak wat keje sikit nnt sambung lagi..



Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

tiap tahun tak de azam... huhuhuh...

tp bila dah mencapai sesuatu.. itu la azam pakcik.. huhuhuhu

mamalieyna berkata...

salam tahun baru 2011 umidanish! alahai tak sempat join lg, mood berGA or bercontest sudah lari la..uhu..

pepun good luck tuk mereka2 semua..