PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 25 Januari 2011

Keychain Free



Sape perasan, umidanish ada buat entry pasal keychain free.. sape nak leh bg komen kat entry tersebut untuk dapatkan keychain free dari umidanish.. Memang khas untuk korang tau..

Macamana caranya??
Mudah je.. korang... ada satu entry (sila carik) yang umidanish buat baru2 ni.. dalam entry tu umidanish minta korang beri komen dan tinggalkan komen berbunyi ..

"umidanish... nak la keychain tu utk saya sebab..."

Sila tinggalkan komen anda di entry umidanish tu erk..bukan disini tau..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

eT berkata...

nak jugak la...

nyway nak ajak join sini..
ada lagi masa lebih kurang 11jam..hehe
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

UmiDAnisH berkata...

et:
ala, et.. salah komen la sayang..