PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 10 Januari 2011

Kesian dia..

Aduhai kesian sungguh umidanish tgk minah sorang ni... kene hentam bila dia menang.. ramai yang tak suka kemenangannya.. dan tak berpuas hati.. Sampaila terkeluar page macam kat bawah ni...


[image[7].png]


Dulu masa siti kerap menang pun ramai tak puas hati kata macam2, tahun lepas si Yuna yang kene.. dan tahun ni.. nasib si Ana ni la pulak... Bukanla umi setuju kemenangan dia dan tidak pulak umi memangkah kemenangan dia. tapi pada umI.. semua tu rezeki dia dari Allah.. Dah malam u rezeki dia, sape tahu.. betul tak??? Kalau kita belajar rajin macamana pun, pandai macamana pun tapi bila result SPM keluar tapi rezeki untuk dapatpangkat 1 tidak menyebelahi kita... memang bukan milik kita... Tu kita kene terima hakikat, yang empunya semua ini adalah Allah SWT.. dia hanya pinjam kan untuk kita sementara sahaja.. menang ke, kalah tu urusan Dia..

So, janganla tak puas hati sangat sampai nak buat benda2 yg tak berfaedah... kalau terdetik rasa.. "La.... dia ke menang, macam mane plak leh menang???" cepat2 la jawah... dah rezeki dia.. tahniah je le... hihihi, k la korang... ari ni sangat2 bZ sebab ada amanat dari KETUA En Bos (mean bos punya ketua ) kepada semua.. hihih, da tu kene pakai uniform plak semuanya.. adeiii.. sangatla tak suka tp redha je le..


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

3 comments:

mamalieyna berkata...

alahai siannye dia ye..

mmg cam blur jugak dia menang, tp dh tersurat rezki dia kan..^_^

This is .... berkata...

keputusan dah keluar.. cakap lebih2 pun tak mampu ubah keputusan.. hehe.. cara paling baik, terima dengan terbuka ;)

dotblogspotdotkom berkata...

pada org2 yg tak setuju... apa keuntungan mereka menyuarakan ketidaksetujuan tu?.... deme tu dapat untung ke?... huhuhuhu.... hiburan nih mende lagha... tak payah le nak kecoh.....

lebih baik buat bantahan.. TIDAK SETUJU dengna HUB HIBURAN MALAM tajaan makcik ros kita tu... ada juga pekdah...