PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 10 Disember 2009

AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG

HAri ni BZ taPi mode berContesT lebIh banYAk daRi buAt keje.. SeroNok MelIhaT aksi2 comeL si kecil di tenEt darI kaUm iBu yG meMpamerkan aNak2 mereKa dengan pelbagai Gaya. Oleh keRanA kerInduan daNish yaNg aMat mendalaM danIshhhhh... uMi windu sanGat2 ni Jadi uMi beleK2 terJumpa gaMbar yanG berseSuaIan.. Mana tau RezeKi daNIsh ke nanti.. wah comel nYa adaM jd modeL kaT bawaH ni kan...


Klik Pada Banner uNtuk selaNJutnYa


seBelum tu, Kita laYAn sYaraT2 contest yer keNgkawan..Antara syarat2 contest :

Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest.
Takde link otomatik tak layak...
Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh...
Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm



Ok, Oleh keRAna IbU aDam kaTa bOleh bubUh gamBar baNYak2 JadiNyer Umi naK buBuh aksi daNish deNgan stereNg keReTa leBih daRi saTu.. DaniSh ni suke beNo dengan stereNg ni.. Kalau dia dapAt, nak lepAskan dia daRi sTereNg PunYala Payahnya ya Allah.. Jom laYAn picca daNish tu.. Tuan Juri Sila PiliH yer aksi2 danIsh ni..





MuhammaD Izz DaniSh B. Mohd Ridzuan
11 Bulan 3 Minggu

GamBAR ni actuaLLy maSA raYA haRi tu.. aBi aJak benTi berEhat kat R&R.. taPi Umi Tau Abi naK baGi daNish lepaSkan peraSaan daNish dengan SteReng abi ni.. so SebeLum Bg kaT daNISh aBi laP la Dulu denGan Spray antivirus Tu.. JenaMA apa taH, tak HingAt.. So daPAtla daNISh beraKSi denGAn muncunG2 nYa yaNG panJanG ala2 MenGajAk orAng Naik keTE ronDA2 saNA siNi aDeiii..

Okla keNgkawAn.. SelaMAt bercontest..



2 comments:

mamalieyna berkata...

waahhh contest itu ini skrg ni ek, mcm sale lak..sana sini sale...itu ini contest..ihiks..

good luck to danish yg bijak n encem! ^_^

Ryn berkata...

salam ziarah...

nak ajak abg adam pegi mn tuh?
hehehehe

good luck!