PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 21 Disember 2009

Cutest with nice smile baby contest

ArinI sempaT meNggode blog.. dan entry pertama adaLah contest.. yiha.. Umi nak join contest ni Cutest with nice smile baby contest froM &ita maternity Online Store...


'Create

MemuLa sekalI nak tunJuk hadiaH2 yang patut dimenaNgi oleH pemenaNg.. kat bawah ni korang teNgok tau.. best2 ni..


ditambah yang bawah ni

.
.
.




.

.

atau yang bawah ni.

.

.



Cunkan hadiah2 kat atas tu.. okey jom layan syarat2nya..
Add &ita maternity banner & links to your blog lists

Copy this code to your website from &ita Maternity Online Store to display this banner


'Create

Please attach your most cutest with smile baby photo in your blog(sekeping jek ek)
And lastly, email me your participation at anidanitakanapi@yahoo.com. Don't forget to leave your blog name/email.(comment box problem x tau naper, so email ek, sorry sgt..)

Okeys.. dibawah ini asalah gambaR yanG dipertaruhKan.. masa Ni danisH naMpak sesUatU yanG menyeronOkkan dia.. tak silaP uMi gamBAr kaT tV tiMe tu cite uPin & Ipin.. so kebetUlan ada kameRa tu uMi amIk le gamBAr dia yang paYah senyum ni.. hehehe..

naMA : MuhammAd Izz danIsh

Umur : 1 Tahun


























5 comments:

[-suziey-] berkata...

hadiah dia pn comel2..good luck danish:)

UmiDAnisH berkata...

>> suziey
hihihhi.. tq berkenan kat yg ada bear tu cute plak

nurayunni berkata...

comeynyer bby...

mamalieyna berkata...

very nice smile..^_^.. good luck to danish!

UmiDAnisH berkata...

>>nurayunni,
TQ nurayunni.. like mother dia kah? *wink*

>>mamalieyna,
arif lagi nice kan?? =D