PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 2 Disember 2009

Vogue Pregnant Mummy Give Away



Nak.... nak Gak joIn contesT ni.. masa tgh jenJalan td nampak kat blog My baby blog ada Vogue Pregnant Mummy Give Away . Give Away ini anjuran Notti Netti bersempenaan their 5th Wedding Anniversary on the 18th November 2009. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat =).
Jom kita tgk syarat2nya..


1. Must be my follower and add my blog at ur blog list (it a must eh)
2. Tepek banner peruts I yang chomels itew di side bar uols (supaya menjadi tatapan dan rangsangan untuk uols mengandung lagi cam I)
3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat nie (Ayat mummy Ayu...aku tak paham)
4. Ini paling penting!!!! Sila tepekkan gambo anda ngandung yang paling VOGEEE THE VASSS (satu jerkkkkk ye kalau uols ada 3 or empat orang anak, just pilih satu gambar ngandung u yang paling cun yer.......jangan lebey2 daripada gambar I hehehehhe - (tipu jerkkkk- lagi vogue lagi I sukak)
5. Bagi taulah details about ur gambo tu, jangan harap I leh telek kat tok bomoh lakss.....exp, nama penuh, berapa bulan ngandung time gambo diambil (jangan letak belon dalam baju udah), ceritalah sikit kalo dah bersalin-anak apa dll lah...jangan risau...I suka baca cerita uolsssss tanpa jemu....
6. Make sure gambar tu bukan dalam lingkungan 7 thn sebelum diambil yer (Tak wajib sangat gambar baru - kang uols terpaksa ngandung lak just nak masuk contest nie)
7. Make sure ur entry link back to mine.
8. Tarikh tutup penyertaan before 4 Dec 09 sebab past tu I nak gie beranak. (Kang ada yang sambil meneran, sambil update contest nie....)
9. Last sekali sila tinggalkan ur penyertaan kat dalam comment box entry nie.
10. Paling last sekali......selamat menchoba and semoga berjaya....Idup Ibu ngandung!!!! :))))




Bila tenGok gamBar ni rasa cam nak ngandung laGi.. sebab sume orang puJi uMi namPak Vogue comel time pregnant walla.. sila jangan mUntaH. Ibu mengandungkan memAng selaLU nampaK seksi n vogue, tak gitu notti netti. Ok, ok...kat cni Umi danISh nak citekan serba sediKit pasAl gambar ni.. sikit je tak banyAk, walaupun cik notti netti ni suke membaCA taPi nnT uoll yanG laIn plAk mUntahh kaLU baca enTry berjeler2 darI uMI danIsh..

Huhuhu... GambaR ni Umi aMik maSA my baby boy daNISh daLam kanDungan berusIa 7 bulan seTengAh dan gamBAr ni ketIka hari raYa aidiLfitRi tahun 2008. Tak caye Ke ada danISh da beruSia 7bulan setenGah dalam my worm... huhuhu.. meMang tak namPak perutkan.. ada Sekali tu bila beraya sanaSini.. sume org kaTa masa Ni Umi baru pregnant 4bulan... wadUh2.... memangla, berat masa Ni pun barU 55kg jek.. berat tuh.. dan masa nak lahirkan danish Pun Doktor kata baby u ni mesti dalam lingkuNgan 2.5 atau paling berat pun dalam 2.7.. Nak diJadikan ceriTa lepAs meneRan tu.. tenGah letIh2 denGar nurse cakaP babY boy berat 3.14kg... walla terkejut jugakla.. boleh tahaN laRi jauh tekaan doktor..Actually, kalau Ikutkan memang kecik comel molek je danish ni, cuma dia ni tinGGi org nya.. Tapi takpeLah, semUanya selaMat... TepaT 12.12.08 laHirla sicomel Umi Izz DAnish.. Owh, da nak dekaT date 12.12 la.. hope leh dapaT hadiaH, kotle berTuah ye notti netti .

Okla tu saja..ApepuN goodluck semua orang..




4 comments:

ezan berkata...

vogue2.. hehehe.. xnampak cam pregnant pun. ezan dulu pregnant gemuk yang amat. sah2 la x vogue kan. huhuhu.. god luck!

Momma Mia berkata...

comel 2x...
memang ibu mengandung looks comel & vogee. Stuju2!!!
Good luck yer!

UmiDAnisH berkata...

ezan..
heheh.. biasa je umidanish ni..eh sume ibu ngandung ni special tau.. walupun gebu melebu.. tetap cantik dimata suami

momma mia
beui tu.. ibu ngandung memang cumil2 belaka.. =D

Intan berkata...

Comels nyer gambar dia...tak nampak cam peknen pon :)

Gud luck to u!