PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 8 Disember 2009

abI.. PAPA?

Papa.. Papa ke tu?uhuhuhuh.. tengok ni abI, danish sUke sebUt papapapapa.. bape banyak papa la.. danish... umeee mememememe.. mana umi?



Erm, yanG ni Pulak SambunGan danIsh menGemas saMbil bebeL... maybe kan aBI.. dia duk tanya biLa aBi naK baLIk ni.. hihihihi.. nak suruH menGemas ape yang dia sepaHkan.. takut uMi maRahla tu, ekekekeke



YAng bawaH ni Pulak.. maSa ni danISh tenGok laptop screen ada gambar kiTa bertIga, maybe dia cam Muka abI dia duk seBut papa papa.. papa... alahaiiii... sayu hati umI..




Yang satu ni best sangaT2.. rasanYa dia ikUt peRangai uMi dia.. suka dengar denGan kusyuK ayat2 suci alQuran.. Kita doa kan anaK kiTa jaDi anAk yanG soleh yer aBi..



Anak-anak kita, kitalah yanG membentUknYa kan.. ibarat kaIn putih warna apa Yang cantik dipandang..Yang elok dipakai... okLah koranG sumE... eheheheh.. entRyni uNtuk aBi.. tapi kalu koRang baCa TQ la erkkk.. kihkihkih

2 comments:

wan berkata...

wah..meriahnye si danish abi ni...nanti umi selalu la rekod lagi video danih yek...hilNG RINDU SIKIT KAT DANISH..video umi tak de ke...

UmiDAnisH berkata...

Tak yah la video umI.. nanTi orang laiN yang tengOk leBih2.. ekekekeek... Biar lebIh riNdu... huhuhu