PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 15 Disember 2009

BerDua pasti lebIh baik?

SAlam.. Abi buat apa Tu? Ni ada entry Untuk aBi.. tengoKla aksi danish.. dalam video klip ciptaan umi yang malas nak edit bg cantik2 ni.. wakakakaka.. Hope abI suke yer.. danish kita da pandai tepuk tangan.. bila dia suka je dia akan tepuk tangan... wah makin bijak anak kita kan.. cume gambar tak berapa clearla sayang..gelap sikit.. harap2 abi berpuas hati..

Cepat la balik, lama sangat kat sana tu.. Nak tunggu awal tahun ni rasa berjanggut da kucing kat umah tu abi ... danish pun duk kata papa papa... abi nyer tak de.. dia pndai sebut umeee... umeeee.. sekarang ni sebut tok... neneiii..

hehehe, patla balik... uwaaaa... letih menunggu.. k la layan kan laGu ni Jap






SAlam cinta penuH kerinduan darI Malaysia,

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

salam...

pandai jugak umi buat video clip yek..tapi gambar abi je yang banyk..gambr umi tak de pun..

abi mungkin akan sampai 1 Januari 2010 kat malaysia...

UmiDAnisH berkata...

tu maknanya umi rindukan abI le... adeiii lamenyer nak balik... uwaaaaa

MaMaSiTi berkata...

sabar yer umidanish....