PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 23 Disember 2009

BukaN niAt ku..

AlhamdulIllah, syukUr padaNya.. tahun ni adalaH taHUn yaNg berTuah unTuk Umi.. tahUn ni jUgalah rezeki umI bertambaH2 setelah menemPuh pelbagai rintangaN.. huhuhu.. SejaK kelaHIran daNISh ni, rezeKi mencuraH2 buat Umi sekelUarga, syukur ya Allah..
Umi dapaT naIk tahta, cewah tahta... sila janGan pelIk ye kengkawan.. Umi dinaIkkaN taNgga muahaahaha...bila naIk tanGga ni..sume naIk la kan.. eheemmm.. eXam Umi pUn luLus awaL tahUn aRitu.. reZeki laGi.. Pastu bIla pindah teMpat baRu maCam2 reZeki laGi uMi dapAT.. betUllah penghijrahan membawa kebaIkkan dan kebaHAgiaan kepaDA sesEorang..

TerbaRu.. ni laH reZeki Umi... Notebook dan Hp.. suMe oranG duk bising2 pasaI hP uMi rosakkk sbb susaH nak conTact.. PasNi JanGan maRAh2 laGi ye kegkawan.. masuk ni da 2 hp da rosaK, yg satu tu boleh la guna kan kadaNg2..bukan umi nak salah kan danisH, salaH umi gak sebaB tak haTi2.. danIsh jUmpa masuK mulUt dia la.. tu yg xleh on satU tu.. dapat kali dua pun camTu gak, bole pakaI la taPi kadanG2 ring tone xleh dengar.. sume orang maraH2 uMI why tak belI barU.. umI sabaRkan dirI sebaB paDa uMi ada hikmah di sebalik kejadian. RupaNya betul.. inilah namanya rezeKi.. alhamdulIllah..

Sila janGan pk bukan2 denGan entry ni yer.. bukan niaT nk menuNjuk2 cume Ada ceriTa di sebaLIk kejAdian.. RezekI dataNg berGolek2.. tanPA perlU 1 sen pun kelUar... yihaaaa...

K la, korang layan la gambar ni ye.... kalau bosaN tutuPle tetIngkap umah umi ni..



LepasNi tak paYAh la Umi daNish sHare laPtop nGan aBI.. PC ada taPi sume naK pakaI laptop adeiiii...

UntUk aBi yang Di rinDui..



Tak sabaR naK juMpa aBi.. JanGAn nenaKAl




















8 comments:

yantz-yeem berkata...

Alhamdulillah rzki akhir tahun...rezeki danish gaks...pasnie danish jgn mkn henpon umi tau!!!heheheh...wah dpt free ke? menang contest ke?haaaa...nie mesto somi mu tercenta bg wat serprisee?hahaha...byk ty le plaks...

nza berkata...

tulh namanya rezeki anak....mkn ramai ank mkn brtmbah rezeki yg Allah beri.

UmiDAnisH berkata...

>>Yantz...
Mananya somi ku beli, dia pun tak tgk lagi ni... dapat dari mana?? adalah.. mana leh kasi tahu... Yang pasti suami ku pun teruja dgn rezeki ku ini..

>>nza
Yelah kak, memang semua ni rezeki anak pemberian allah.. umi sayang danish..

mamalieyna berkata...

wahh mmg murah rezki nih! takyah kuar 1 sen pun leh dpt benda2 alah tue..bestnyerrr!! ^_^

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah..rezeki maal hijrah:)

ch@ berkata...

hp baru immi danish sama dgn hp baru imi auni laaaa... :)

UmiDAnisH berkata...

>>mamalieyna & suziey,
alhamdulillah.. syukur sangat2

>>ch@
hihihi.. same yer..

Intan berkata...

Alhamdulillah...best best best!