PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 15 Disember 2009

SelamaT Ulang Tahun Perkahwinan aBi..

Bismillahirrohmanirohim..
Selamat UlanG tahUn UmidaNish. Moga kebahaGIan menyelimuTi kehidupanMu. Jeng3... da dua tahun perkahwinan UmidanIsh dengan aBI danISh.. walaUpun kene celebrate sesorang kaT cni adn aBI celebrate dengaN pesakiT2 dari malaysia yang masih belUm pulang di Hospital aRAb... Tapi umi tahU ada hikmaH disebalIk semUa ni.. Umi taHU aBi pasti nak sesamA celebrate denGan Umi cume keaDaan tak menGizinkan Untuk kaMi meNginGati harI ulanG tahUn kamI..

huhuhu... 14.12.2007 tarIkH keramat iNi yang menyAtukan kamI sebaGAi pasanGan suamI isTerI..dan tarIkh Ini juGa ikatan cinta kamI disatuKan dengan leBih kuKuh..WalaupUn baDAi datanG menyeraNg, omBak bergelombanG ganaS namUn Allah merestui perjalaNan cinta kamI.. cewahhhh ayat tak hingat.. sila Jangan Muntah.. alhamdulIllah segala ketulusan hati kami terbUkti.. Syukur padanYa kerana kesaBaran kamI ada hikMah disebaliknYa. =)

Jom Kita Layan gambaR2 yanG menjadi keNangAn kamI sepaNjanG akhIr hayAt kamI..
















AbI..


ThanKs for Your Love.. ThanKs for YoUr hug and kiss.. I miss U so Much.. WalaUpun Umi Nakal, walaupUn umI suka cakap2... Umi tetaP sayaNgkaN abI.. dan Umi tahU aBi Juga begitukan?? Terima kasih kerana segAla2nYa untuK uMI.. Sg Sayanggggggg aBg.. walaupun BanYak perkara YaNg menGuJi, yang mendUga.... Kita hadaPI denGan tabaH dan sabAr bersama2 yer sayaNG.. Moga AllaH melindungI kelUarga kita selalu..


I Luv U

10 comments:

MaMaSiTi berkata...

semoga berkekalan hingga ku hujung nyawa terakhir ... amin...

google berkata...

wow.... romantis gitu....

moga kebahagian itu akan kekal hingga ke akhir hayat kamu berdua... insya ALLAH

MissLina berkata...

wah,.... sudah 2 tahun yer... happy 2nd anniversary.... semoga berbahagia ke anak cucu... berkekalan hingga ke akhir hayat... dimurahkan rezeki... dirahmati ALLAH... amin...

mommie nard berkata...

hai...salam perkenalan...
selamat ulang tahun...
semoga umidanish sekeluarga sihat sejahtera, bahgia hingga akhir hayat...

jgn lupa link blog saya ekk...n jd follower ok...

mommie nard berkata...

salam perkenalan...

semoga umidanish sekeluarga sihat sejahter, bahagia hingga akhir hayat..amin

nnt link blog sya ye dan jd follower gak..k tq

yantz-yeem berkata...

ayunya lin hehhee...
selamat ulang tahun yg ke-2...smuga berkekalan hingga khir hayat k....

mmm danish dah setahun...leh la kasik danish adik plaks pasnie...

UmiDAnisH berkata...

mamasiti..
Doakan yang terbaik yer.. amin

pakcikdot..
nape nak nyamo jd goggle plak tu, adei.. tq for doa

MissLina..
TQ misslina, moga termakbul doa mu itu.. amin

mommie nard...
Tq for doa, salam perkenalan.. nanti umidanish follow yer

yantzyeem..
ayu... wakakaka... comei sikit je tu.. hehehe TQ for doa.. adik danish, belum dipersetujui..ahaks

nza berkata...

hepi annevrsry...moga jodoh brpnjangan...Amin.

Intan berkata...

Happy 2nd Anniversary to both of u!!!

Semoga kebahagian milik kalian berdua kekal abadi :)

UmiDAnisH berkata...

nza,
TQ kak

Intan
TQ cik intan payung.. =)