PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 10 Disember 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Bab SeriOus ni rasaNya baGi paDa daNIsh kot, sebAb danIsh like aBi dia.. paYah nak senYummm... serious je. KalaU tak caYa tenGOK gAMBAr baWah ni.. SoRyla ter Inteprame abI danISh plaK.. hehehe..



Oleh keRana haRini Umi danisH boSAn naK duk waT keje.. jadi uMi menGGode2 enTry unTuk contesT2 yang umidansiH belUm semPat nak join... ContesT anJuran iBuRifQizuhairi.. SempeNa besdaY iBuriFqI yaNg ke 29.. Hapy besdaY Ibu RifQi...DidoaKan Moga SemUa haJAt terMaklbul dan tercapAi. OklaH ..KalaU naK taHu leBih lanJut klIk pAda banneR yang diseDiakan di bawaH ni uNtuk ke bLog belIau..


Jom LaYan SyaRAt2 conTest seBeluM enTry di buaT keNe baCa duLukan.. koTla ada YaNg musykil leh beRtaNya paDA Tuan conTest..

- Be my follower and add my blog kat korangnye list....
- Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang
- Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
- Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
- Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
- Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
- Make sure ur entry link back to mine..
- Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
- Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

SeteLah berhemPas pulas mencaRi gambar danIsh yanG palIng serIous tapi namPak cute.. Umi raSA uMi nak gunAkan gamBar Ni la yer. Danish Ngan donald duck dia samE je seriousnyEr walla..


MuhammaD Izz DanISh Bin Mohd RidZuan

12.12.08

11 bulan 3 minggu (nk dekaT bdaY ni)

Okla, RasaNya seMua syaraT2 yang ditetaPkan telah pun diBuat.. dan hopE ada rezekI danIsh sempeNa besday danISh 1 tahUn ni... apEpun danIsh nak ucapkan paDA aunTie haPi besday to u...

Eh KoranG jomla Masuk contesT ni..


5 comments:

mamalieyna berkata...

hermm mmg muke serius danish ni..good luck ye cayang..!

Rifqi Zuhairi berkata...

Salam perkenalan..
Dah jengah dh...gud luck izz..

Mrs. Adz berkata...

amboi serius tul muka danish walaupun dalam kolam tu..good luck ye

[-suziey-] berkata...

hahaaha mmg serius btl..ekeke:p good luck danish:)

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna,Ibu RifQi, Mrs. Adz, Suziey

TQ TQ TQ..