PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 4 Disember 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST WINNER

Bismillahhirrohmanirrohim... Syukur alhamdulillah, segala-galanya telah selesai dan pemilihan pemenang telah diputuskan oleh juri2 bertauliah yang adil exspecially baby danish yer kengkawan...ahaks Pemilihan dinilai dari pelbagai segI dan kriteria. Dan pemilihan JurI adalah mUktamAt.

Pemenang -pemenangnYa ... jatuh kepaDa...


KaTEgorI A (GurL)


DAmiA FirDina
1 TahUn 2 Bulan


KaTegOri B (BOY)



AhMAd ZikReEy HakeEM
1 TahUN 2 Bulan


PemenaNg Akan MEnerIma 1 Pcs Cloth Diaper Lunatots dan sehelaI baJu tajAan

BabyUMishop

dan

IT@RLiiT BeutiQe & Beuty Centre

BagI kEtegorI PemeNang bertUah Pula... DAniSh telaH puN menCabUt unDian Yang diBuat olEh uMi danISh... Jom tenGok akSi danISh sePanjaNg uNdian diBuaT..



MasA ni PunYala Payah naK surUh dia PosiNgkan TanGan dia deNgan caButan yang diBuat.. dia Nak bawaK laRi GamBar yanG dia AmbiL daLAm koTak caButan berTuaH, jaDi gamBar namPak blurrr sikiTla ye kenGkawann.. NamPak tak sapE aGaknYa pemenang BertUah yanG dipIliH oleH danIsh uMi tu?huuuuuhuhuhu... Ok, kat bawaH ni ada GamBAr jelAs hemsem boy Tu erK.. Jom tenGok sapE yanG kene..



.

.

.

.

.

.

.

.

.


Muhammad Harraz Aqeel bin Abbashah
2 Tahun..
hadiAh berUpa DiapEr stacker tajaaN
TahniAh kepAda sEmua PemEnanG... AnDA dikehenDaki memBuat enTry kemeNAngaN dan tepekkan banner babYumishop di sidebar dan link kan ke babyumishop Yer.. Sila emaIlkan alaMAt kepAda Umidanish nama alamAt dan no.Phone untUk proses penGhantaran hadiaH.. SebeLum Tu uMi jUga NAk wiSh kepAda yaNg laIn.. JanGAn putuS aSa dan Cube lAgi seBab semUa aNak2 kita adalAh yanG terBaik untuK kita.. DAn Yang laIn puN uMi tak Lupa unTuk memBeri AwaRd PenGhaRgaaN seMpenA meNgikUti conTest perTama kalI anJuran UmI ni.. aMek Yer anD tepeK kaT bLog masINg2...




KepAda SeMUa peseRta terIma kAsih sekaLi laGi.. Hope pasNi kaLAu uMi bUat contesT, jaNgan luPa join tau...


10 comments:

mamalieyna berkata...

congrate to winners..mmg funnest!! ^_^

alahai bertuah sungguh si aQeel tu..menang cabutan bertuah ee, pandai danish cabut..hehe..

SiTi berkata...

tAhNiAh UtK sEmUa PeMeNaNg...

yantz-yeem berkata...

tahniah pada pemennag....huhu aqil x menang la...cedih mama nya ahahaha...

oYa berkata...

hehehee takpelah tak menang pun " ada aku kesah " wakakaka janji anak den masuk ahakz...kan umi kan kan kan

|| NaFiRaa || berkata...

tahniah buat pemenang!!:)

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah rejeki aQeel.hehe..dpt diaper stacker ouh idaman ku..suka2:p

[-suziey-] berkata...

ni add kita:

suziey (ibu aQeel)

433-0-1, jln 1/132, gasing indah,
59200 KL

Ibu Ayra berkata...

tahniah pd yg menang...

Intan berkata...

Tahniah pada semua pemenang! Ha ha...aqeel aqeel, u r really so lucky :)

d'sarah berkata...

tanniah pada sume pemenang...lainkali kita cobe lagi...