PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 20 Disember 2009

PAgi Ahad.. paGi yanG ceRAh

SAlam semUa..

HariNi rasa da ok sikiT.. bolehla menGemas Umah yanG laMA terbenGkalaI... muahahahahaha... TapI selesma masIh berBaki. PaGI2 laGi Umi da BanGun.. Umi p BuanG saMpaH yaNg meNimbun.. Hari Ni nIat hATi naK menGemas Umah aLa2 5'S gitu, biar mudah dicarI dan sedap maTa memAndanG.. Yihaaa.. semAnGAt lePAs baIk daRi deMAm.. BermUla daRi BiliK ke BIlIK kemUdIan tanDas ke Tandas dan seteRus Nya ke daPUr..

BerANgan dihaTi nak menGemaS maCAm ni di dapur kamI.. alanGkah canTiknYA.. tersusuN raPi..


Pastukan.. dapaT plaK raK baJu yanG kemAs raPi je siaP bertagging.. mUahahahahaah...



BilIK baCaaN pUla denGan susuNan buKu yaNg caNtIk, sejUk je Mata Nak memBaca or hIlanGkan penAt kan?


PaGi2 laGi UMi bUat saRapaN naSi gOreNg. Gaya maCAm oranG da siHat sepeNuhnYa.. walAupun kelIhatan sedaP taPi takde selera Nak maKan.. so maKAn la siKit.. seleBihnYa samBung kemUdian lePas peNat menGemas rumAh.. muahah..nila gayA nasI goreNg Umi.. sedapkannn??

Abi.. tak windu ke masakan UmidanISh?? huhuhuh...






















2 comments:

nza berkata...

alhamdulillah dh chat tu...punya le brsemnagat tu...hi.

[-suziey-] berkata...

waaaaa smegnat mengemas ni..hehe..sedap btl nasi goreng tu:p